Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Star Wars Battlefront beta, inntrykk

Star Wars Battlefront beta, inntrykk

Skrevet av stikox93 den 10 oktober 2015 klokken 17:59

Da har man lekt seg rundt med Battlefront demoen en stund, og føler seg klar til å kunne skrive litt om det. Det er ingen tvil om at DICE har brukt lang tid og mye ressurser på å lage et sci-fi skytespill av dimensjoner.

Første man prøvde ut var Tatooine Survival Mission, hvor man er alene på den kjente planten og må sloss mot "waves" av fiender som kommer imot deg mens du venter på forsterkninger fra en gammel kjenning av alle som har sett Star Wars filmene. Artig oppdrag, men man bør ha med seg en venn, for det ble hakket vanskelig å gjøre alene. Gameplayet var utrolig enkelt og greit, men sammenlignet med tidligere Battlefront spill kan man ikke lengre velge og skifte klasse, noe jeg finner en smule forvirrende og ikke bare lærte jeg at jeg suger i skytespill, jeg suger ganske kraftig i skytespill.

Serverne har holdt seg imponerende stabile mens betaen har vært åpen, og det har aldri vært noe problem å finne spill å havne inn i. Hoth Walker Assault var litt vel ubalansert, hvor Rebell alliansens ikke har sjans i det hele tatt for å vinne, ut av alle gangene jeg har spilt den har imperial vunnet hver eneste gang, for dem har tilgang på Walkerne som er litt vel overpowered. Men herregud spillet er griselekkert, jeg har ikke spilt spesielt mye skytespill tidligere, men Battlefront traff meg i hjertet, jeg har hatt det knallgøy med å gå opp i rank, og hver gang fikk man tilgang på penger som man kunne bruke til å kjøpe nye våpen og utstyr. Jeg smilte bra godt når jeg fikk en "hero" token og kunne spille som Darth Vader. Det å bruke romskipene var vanskelig, det tok litt tid før jeg fikk inn i fingrene, men å være Rebel og bombe en av de Walkerne i fillebiter med en X-wing var knallgøy

Siste som var mulig å prøve ut er et oppdrag kalt Dropzone, hvor 8 rebel og 8 imperial skal sloss mot hverandre for å ta imot nødraketter med spesialvåpen. Dette er kanskje den som viste seg til å være morsomst, for her var det bare talentet som hadde noe å si, ingen våpen som er kraftigere enn andre.

Alt i alt virker det som Star Wars Battlefront kan bli et interessant storspill mot slutten av 2015. Dice har tatt seg tiden til å skape Star Wars følelse, i stedet for bare Battlefield følelse, og for en gangs skyld gleder jeg meg virkelig til å legge meg i hardtrening å ha det gøy med et skytespill. Dette blir en spennende november

HQ