Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Forumets Tilstand 1.85

Forumets Tilstand 1.85

Skrevet av Strategist den 8 mars 2011 klokken 03:48
Dette innlegget er kategorisert under: Forumets Tilstand

Denne utgaven av Forumets Tilstand tar for seg enkelte punkter som har blitt brakt opp tidligere, men som fremdeles er like aktuelle. Jeg minner om:

Ultimat-tråder
Værsåsnill; ikke kall tråden din "den ultimate [...]". :pray: Det koster deg mindre kalorier å skrive for eksempel "[...]-tråden". Det er fritt frem å lage store, generelle tråder om et spill eller tema. Slike tråder vil vi ha. Men vi oppfordrer også på det sterkeste til å lage mer spesialiserte tråder om "Favorittvåpen i ______", "_____-banen i ____-spillet", "Mulldyr i RDR" eller hva du måtte komme på. Fyr i vei.

Megasitater
Om du kommenterer en setning eller et utsagn fra en annen forumbruker, så er det unødvendig å sitere hele posten dersom den er flere avsnitt lang. Det skaper uryddige tråder og masse scrolling for å navigere i trådene. For å sitere et bestemt utdrag av en post; marker det du vil sitere med musepekeren og trykk på "Sitere" nederst i innlegget. Ser vi unødvendige gigantsiteringer så redigerer moderatorene det som regel og korter ned sitatet, men vi ville sette stor pris på om dere modererte dere selv litt fra tid til annen.

Chat-tråden
Vi åpner for en veldig løs, lett og ledig tone i Chat-tråden. Men det innebærer ikke at det er akseptabelt med uttalt og åpenbart spam. Tråden skal holdes ryddig og sivilisert slik at alle har samme mulighet til å benytte den og bli hørt. Vi har slettet innlegg og gitt ut advarsler etter en skikkelig spam-aften. Om vi blir nødt til å gjøre dette gjevnlig kan det ende med at vi ser oss nødt til å forby chat i forumet. Det er noe vi absolutt ikke ønsker.
Vil du ha enda løsere tøyler enn i Chat-tråden vår; se vår IRC-chat her

Diskusjonsblogger
Vi flytter stadig blogger som er skrevet som tråder og ment kun for å oppfordre til diskusjon. Dette hører hjemme i forumet vårt, og er derfor forbeholdt nettopp forumet. Vil du diskutere heftig - bruk forumet vårt. Bloggen din er en personlig, digital dagbok.

HQ