Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Mitt bloggbanner er tøft + Sommer

Mitt bloggbanner er tøft + Sommer

Skrevet av svenningen den 10 juni 2011 klokken 01:22

Vel, først og fremst så lastet jeg opp ett bloggbanner!

"At first I was like.." "but then I was all like.."
note tskjorta "face of fear"

anyhowzzle

Vi kjenner alle på humør, vær, e3 og skole at sommeren nermer seg med store steg! De fleste er midt i eller ferdig med eksamener wohoo!

Selv er jeg ferdig med tverrfaglig IKT eksamen som var noe dritt, men fikk 4 og er stålfornøyd, skriftlig slapp jeg og har muntlig trekk på onsdag som kommer! Til dere andre midt i/som har flere igjen, lykke til!

Men når noe slutter (skole) starter noe annet (FERIE) så dere har vel planer for ferien folkens?

For min del blir starten på ferien en tur til Oslo fra den 25. juni - 1. juli, så er det vel hjem og rett ut på båttur med familien, som er noe jeg gleder meg til! Jeg ELSKER båtlivet, ingenting er som å våkne om morran av måkeskrik til en myk bølgevugging, en kjenner duften av kysten og sola skinner. Man sprader så i bokseren ut under kalesja på båten å titter på hvem som har stått opp, før man setter igang dagen!
Etter det..who knows? :> håper på å avslutte ferien med en parkourtur til bodø å treffe noen venner!

Så folkens, dere får ha en god sommer! Håper jeg får skrivi noe inni den en plass! Kos dokk :>

Svenning OUT!

HQ