Norsk
Blog
Urealisme i spill

Urealisme i spill

Skrevet av TheAdrian den 16 september 2012 klokken 19:18

Jeg mener at spill som FPS er alt for urealistisk. I nesten alle skytespill er det sånn at når du går over et våpen får du "plukker" du opp ammo. Ingen animasjoner.
Er det fordi det er for vanskelig å lage en sånn animasjon, at de er for late eller at det ikke er verdt bryet? Jeg mener at spill skal være realistiske. Se for deg at de møkkete henda dine drar kroppen din opp den rustne stigen. Du tar frem den muskuløse høyrearmen for å trykke ned dørhåndtaket. Du ser skuddet fly mot deg rett før det treffer hodet ditt.
Det aller verste jeg vet er, at når jeg spiller FPS og ser nedover, og har ingen føtter. Du spiller som et flyvende øye med hender, pistoler og mange målere på.
Jeg vil ha detaljerte fiender, realistiske ting, ingen målere eller noe som forstyrrer gameplayet. Når du skal stikke ned fienden din, skjærer knivbladet seg ned inn i kjøttet til fienden, i mens han brøler i smerte. Spytt flyr rundt i det lagkameraten din roper om hjelp.
HUD-en din viser at du blunker. Ingen målere som viser liv, ammo eller minimap. Hår som noen ganger kommer i veien for synet når du løper. Men sånne spill finnes ikke. Det er rett å slett for vanskelig å lage et så realistisk spill. Dessverre er FPS alt for urealistisk
-Adrian

HQ

DAT RAGE!

Skrevet av TheAdrian den 16 september 2012 klokken 00:32

En dag da jeg var på Gamestop, ble jeg litt skuffet. Rage var et kjempebra spill. Jeg er en stor fan av RPS sjangeren. Rage hadde nydelig grafikk, spennende kamper og et detaljert miljø. Fiendene var vanskelig å få has på og de gjorde alt for å få tak i deg.
RAGE fikk 8/10 av GameReactor. Det er jo ganske bra egentlig. Da jeg kjøpte RAGE betalte jeg 350 kr for Anarchy Edition. Det var bare et par måneder før det kom ut. Nå er vi i September. Jeg tok en snarkikk i spillhyllene for å se om det var noe nytt. Plutselig ser jeg RAGE med en prislapp som det står 90,- på. WTF?
Hvorfor har de sunket prisen så mye? Det er jo mange spill som er gamle som har nesten original-pisen enda! RAGE var jo ikke dårlig heller! (Ikke akkurat perfekt da) Er ikke spillet populært lenger? Hva skjedde? Jeg synes dette er veldig synd. Hva skjedde?

HQ

Savner gamle Gamereactor

Skrevet av TheAdrian den 12 juni 2011 klokken 22:35

Jeg var på biblioteket en dag i Mars 2010, etter skolen. Jeg satte meg ved siden av noen hauger med spill blad.
Jeg kjedet meg så jeg tok tak i ett blad, med en sint, skallet mann, som knuste hodet på en fyr.
Jeg bladde litt i det, så leste jeg det ordentlig.
Jeg ble betatt.
Herlig design og morsomme forum innlegg (Den inbruddsgreia) Ble sykt fristet av God of War 3, når jeg leste anmeldelsen.
Jeg hadde store forventninger til Final Fantasy XIII, men det ble ikke ett kjøp pga. anmeldelsen.
Da jeg kom til retro-sidene smilte jeg.
Etter at jeg hadde lest hele bladet plukket jeg opp nummeret fra forrige måned. Jeg elsket GR. Senere ble det mitt personlige narkotika.
En varm Aprildag, løp jeg opp til biblioteket med min kamerat. Jeg hadde nettopp spilt Street Fighter IV . Vi spilte på pc-ene der, til vi måtte dra. Før vi dro, plukket jeg opp ett GameReactor blad. Anmeldelsen om Super Street Fighter måtte jeg jo lese...

Jeg samler fortsatt på GameReactor bladene , men jeg savner det gamle designet, de små meldingene på side 3.
De ny bladene tåler ikke å bli lest i. De gamleste bladene mine er jo i bedre stand, enn de nyeste bladene! Jeg savner Cato, de gamle skribentene, retro-anmeldelsene... alt.
Noen sier: "forandring fryder".. Ikke denne gangen.
- TheAdrian

Amigo Grande

Skrevet av TheAdrian den 9 juni 2011 klokken 13:40

Jeg satt på sofaen å så på TV, så kom en reklame om Amigo Grande, men nå istedet for to ungdommer, skal det være familier som skal delta. Jeg sa bare på kødd at vi skulle melde oss på til mamma. Hun sa at det var en flott ide. Hun meldte på meg, seg selv og bestefar (han visste det egentlig ikke, men vi fortalte han det etterpå) Noen uker senere hadde jeg glemt at vi meldte oss på. Mamma sjekket emailen som vanlig, mens jeg maplet. Hun ba meg komme ned. Vi hadde blitt trukket ut til audition! 100/300 ble trukket ut til audition.
Da vi var i Trondheim, letet vi etter en parkeringsplass. Vi gikk inn i Nrk Byggningen.
Det kom en munter dame å spurte oss om vi skulle på Amigo Grande. Etterpå førte hun oss til kantina, sånn at vi kunne vente der. Bestefaren min var litt nervøs. Men da bestefaren til det andre laget vi skulle lek amigo med, spurte om han og var tvunget med på dette, lettet han ut. Det var velgi moorsomt å henge med Stian Barsnes Simonsen :D

MapleStory

Skrevet av TheAdrian den 6 juni 2011 klokken 20:59

Jeg gledet meg til å spille, etter å ha brukt 150 kr på nexon cash. Jeg tenkte at spillet virket igjen etter å ha ventet i over en uke. Jeg slo på spillet. Etterpå får jeg en melding, som sier:"Lost connection to the server" Det hadde jeg hørt før. Jeg prøvde igjen. Etter ti forsøk gir jeg opp.
Så leste jeg innleggene deres på FaceBook. Det er flere som også har dette problemet. Så så jeg en video om at en beginner tar over 1000 damage. Er så lei av de stygge hackerne! Er det hackerne sin feil at spillet ikke virker?
Jeg synes de skulle ha gjort noe med det, eller sletta MSE og latt oss spille på Global
jeg likte maple mye bedre før. Da det ikke fantes Dualblade, Evan og Aran. Da var det ett eventyr. Det var gøy å spille. Det fantes ikke hackere.