Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Ravenbound
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   ny need for speed!

   ny need for speed!

   Skrevet av ulvemann43 den 2 juli 2008 klokken 21:22

   hei jeg har funnet ut navnet på det neste need for speed og noe fakta som er både bekreftet og ubekreftet av ea. det første er at neste nfs vill hete undercover (sant). nr 2 er at det vill være over 150 biler i spillet. nr 3 er at tuningen av biler vil være en blanding av den fra u2 og carbon. nr 4 er at det vil være ekte vær som snø regn tåke og slikt. nr 5 er at online vil det vøre lit som u2. det siste er at racene er lit som i burnout paradis(noe som jeg ikke ville likt så jeg håper at det ikke er sant). håper dere likte dette og hvis noen har mer info bare si det :) ps jeg skriver ikke linken fordi siden er på hollansk. edit: det er også bekreftet et annet need for speed som kommer i 2009 som har fått over 2 år på å produsere ( dette er ikke undercover som kommer ut i slutten av året)

   HQ