Norsk
Blog

OpenWorld Fatigue

Skrevet av Venom140 den 8 mai 2019 klokken 22:47

Skrevet fra telefon fordi jeg er kul

Har du noen gang startet et OpenWorld spill å bare tenkt :uff... Gidder jeg dette her? Som noen kanskje skjønner så har jeg kjennskap til dette.

Jeg har de siste årene spilt store spill i flere omganger, alt fra Assassins Creed Odyssey til Persona 5, tilogmed briljante Witcher 3. Kan noen her med hånda ut av buksa og opp på hjertet fortelle meg at de har tatt absolutt ALLE sidemissions i Assassins Creed Odyssey? Om du har gjort det så vil jeg ha tips til hvordan du gidder. Assassins Creed Odyssey spilte jeg i 3 omganger hvor den siste var fokus på å nå slutten på mainstory og ta platinum på det. Derimot spill som Kingdom Hearts 3, Devil May Cry 5 og Doom tok jeg i en omgang hvor jeg ikke hoppet av noen gang etter jeg kom skikkelig igang med de.

Jeg starter idag å spille storyen på Call of Duty Black Ops 3, ikke fordi jeg har tro på at den er bra, men fordi det er kort og hjernedødt. Devil May Cry 5 er hittil årets spill for min del fordi jeg spilte det i flere dager i strekk og tok endingen på det og var fornøyd. Jeg har også gått tilbake til det i ny og ne fordi jeg ønsker å spille det på nytt og faktisk bli bedre i det. Jeg spiller også Resident Evil 2 remaken hvor det går tregt, men ikke fordi jeg blir lei, men fordi jeg har mangel på baller.

Spill idag blir bare større og større, og jeg er usikker på om jeg liker at hvert et spill skal ta 50+ timer å fullføre. Ikke har jeg giddet å spille Far Cry 5 ferdig, ikke har jeg giddet å spille Red Dead Redemption 2 ferdig. Mulig jeg er håpløs men jeg blir bare demotivert for tiden av at spill skal være så stort, gi meg 10 timersspill hvor jeg kan spille de ferdig og gå videre til neste. Jeg er ubrukelig på det viset at jeg kjøper flere spill, også gidder jeg ikke å spille de igjennom, og med tjenester som PSNow så blir backloggen bare større.

Tl;dr på nordnorsk
Æ e lei av store spill, ønske flere småspill og æ mangle balla til å spille ferdig Resident Evil 2.

Satse på at autokorrekt har funka nogenlunde igjennom bloggen men jeg gir meg egentlig faen samtidig

Lagt til 2019-05-08 22:48:
GRFOLK fiks opplastinga av bilda, får bare error av å laste opp bilde så da gir æ faen

HQ