Norsk
SÅ BLE DET ONLINE-GAMING PÅ MEG OGSÅ.

SÅ BLE DET ONLINE-GAMING PÅ MEG OGSÅ.

Skrevet av wannskrk den 26 februar 2010 klokken 22:06

Jeg har alltid vært hardcore fan av selve single-player delen av Modern Warfare, både eneren og toeren. Jeg prøvde så smått onlinedelen for meg selv for lenge siden, men ble så forbanna på alle camperne, flybomberne og granatkasterne at jeg kasta ifra meg headsettet i sinne og sa til meg at nei fanden heller, dette skal jeg aldri gjøre igjen!

Men for tre dager siden endret dette seg totalt. Jeg spilte Left 4 Dead 2 online som vanlig, og kom over noen kule karer. Vi bygde team, ble xbox-venner og fortsatte "praten" etter spillet. (Jeg må få si, xbox live er sosialt på en jævlig rar måte.)
En av dem spurte peng om jeg ikke ville være med å spille litt Modern Warfare 2 online. Jeg sa pent nei, og grunnla dette godt. Men han klarte å overtale meg, og jeg ble med.

Nå er jeg hekta. TOTALT hekta. Jeg har ikke hatt noe liv de siste dagene, og jeg begynner å lure på om jeg burde finne på noe annet. Jeg har kommet meg til level 32 på 3 dager, jeg har sovet lite og vært oppe til 7 om morningen, selv om jeg har vært på jobb stort sett hele uka. Og jeg må legge til, arbeidsdagen etter min første onlineopplevelse gikk til helvete. Jeg var trøtt og sløv, klarte å velte alt jeg kom over ( seriøst, jeg veltet over ALT med føtter og hender og generelt hele meg.)
Mista spill i bakken og trykka feil på kassa og i det hele tatt, var helt borte.

Men det er verdt det.
For steike så morro det er! Nå har jeg blitt vant med taper-camperne. De som kun sitter en bestemt plass og bruker sniperen sin. De som konstant kaster granater. Jeg har funnet lure teknikker, og jeg må få si at jeg har blitt temmelig rutinert!
Nå er det ingenting som kan stoppe meg. Jeg virkelig elsker å spille online nå, og dette skal jeg gjøre til jeg blir lei.

.. Selv om jeg må på jobb til klokka er 12 imårra, kommer jeg nok til å sitte oppe til langt ute på morgenkvisten å spille.

Håper alle her inne har en ellers så fjong kveld, jeg skal tilbake til spillinga!
(Liker dere den nye t-skjorta mi forresten? Se større versjon her: http://bit.ly/dBMwUr
Jeg syns den er så fet at jeg viser den fram til alle sammen.)

HQ