Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

The last of us Remastered Grounded, multiplayer og veien til platinum

Skrevet av Xtord den 11 juni 2018 klokken 13:52

Joda vi får starte med det åpenbare. Selv om det kom ut en blogg nå så er det er ikke sikkert det blir så mye mer aktivitet (vært lite av det) og andre ting på GR, har truffet veggen som det kalles. Når det er sagt så har jeg hatt og prøvd og kommentert litt i det siste månedene. Har ikke fått det helt til samt å lage noen blogger, blant annet en rangering av de spillene jeg har fullført hittil i år, har blitt noen det å.

En ting som kan sies er at hadde jeg lagd en ny anmeldelse av spillet og spesielt med hensyn til dlc-en og mp så hadde det nok kommet høyere enn det, det fikk selv om jeg ikke liker å bruke «tall». Det har gått fra et spill som kan på en dårlig dag være top 10 til å være på kanskje til og med top seks på en vanlig dag.

Man kan selvsagt si mye om sjangeren til spillet, noen vil hevde det bare er et action-eventyr og noen vil si det er et action-eventyr survival - horror. Uansett det spiller ingen rolle, jeg tror den store fordelen fra jeg runnet det nå kontra da jeg spilte det i 2013, er for det første at jeg blitt mer glad i karakter drevent historie spill som dette. Persona 4 golden er jo et annet eksempel, men det tror jeg hadde en fordel av at det handlet om flere folk, og at selve historien var noe mindre forutsigbar, noe jeg har tilgitt tlou mer for. For atmosfæren, dialogen er absolutt strålende. Og for det andre grounded, jeg spilte grounded første gang i 2016 og alt da syns jeg det var bedre.

Det har vært noen andre ting jeg har hatt problemer med, men jeg ikke hadde på remasteren, det vil si mindre bugs som fiender kropper som forsvant, piler som forsvant i det du skal loote de, etter å brukt dem. Joda jeg hadde en crash denne gangen, og Joel hender som går gjennom skap, men begge det er og ble veldig minor i forhold til resten av spillet

Grounded, gjør at spillet føles både mye mer vanskelig, men også at du har så få resurser at det blir mye mer overlelvse føler jeg, og basement for eksempel er rett og slett ekkelt, jeg likte det ikke før på en god måte, men på grounded så er det enda verre, eneste stede i spillet jeg rett og slett ikke liker å spille gjennom. Musikken der, og stemningen er helt på topp. Det er den for så vidt for hele spillet generelt, men akkurat basement er helt på topp og er absolutt et av mine favoritt øyeblikk i hele spillet. Dette er vel et av få spill hvor mye av mine favoritt øyeblikk ikke komme direkte fra cutescene, men heller fra dialogen og gameplayet.

Jeg endte med å kjøpe tlou remastered av forskjellige årsaker, hovedgrunnen ble jo fort at ps3 min tok kvelden og ikke gidder mer. Andre grunnen var dlc og tredje grunnen var at jeg enda ikke hadde prøvd multiplayer. Så var det jo en par andre forbedringer. Fikk det jo å de litt over 200 kr så hvorfor ikke.

Spillet havner derimot under et par ekslusive «Tord lister»

1) Det er et av få spill jeg har fullført 4 ganger.
2) Også et av få spill jeg har brukt rundt 100 + timer i, spesielt hvis vi inkl ps3 versjonen
3) Også et av få spill jeg har brukt 30 + timer på online. Og et eller annet sted mellom 100-150 kamper

Når det kommer til dlc-en så har jeg ikke så mye å si enn at den anbefales, det blir nok en gjennomgang til av den og at det er en av mine favoritt dlc-er, kanskje til og med min favoritt med mindre vi inkluderer expansion pakk.

Multiplayer delen var ovarreaskende bra, taktisk, og du må både være tålmodig, men ikke mist å som sp at vært skudd telles, du kan enkelig ikke bomme for mye, gjør du det så har man jo muligheter å prøve å finn loot i banen. Mye varierte baner, liker at de og er baserte på hoved spillet. Og selv om jeg gjorde det elendig på starten så gikk det mye bedre etter hvert, ikke så lett når man starter i lvl 0 og måter folk i over level 100 som regel.

Etter rundt 75 timer på grounded så fikk jeg unnagjort alle trofene inkl dlc. Jeg måtte dog gjennom en halv gang på easy for å ta convo om igjen, kan hende chapter select hadde gått, men jeg gikk gjennom easy, og antakeligvis så hadde samtale troffet bugget seg for jeg er meget sikkert på at jeg tok den valgfrie samtalen på en av de to gjennomgangen på grounded.

Det er ikke ofte jeg går får platinum lenger og spesielt hvis det tar noe mye mer en 20 t, det er vel heller ikke ofte jeg skaffer platinumet eller spillet et spill så mange dager på rad med, få «tomme» dager.

Til slutt hadde dere spurt meg for noen måneder siden så hadde jeg vel sagt at det knapt nok på en "god» dag var innom min fem favoritt ps3 eller ps4 spill. Å ja man kan selvsagt diskutere om spillet er verdens best, eller om det er for populært eller om det er overvurdert eller ikke, eller om det finnes bedre spill, men noe rett gjør allikevel et spill når jeg fullføre det 4 ganger og i tillegg måtte starte grounded på nytt pga ps3.

Når det kommer til mine absolutt favoritt spill på ps4 så er det oppi der , men det er nok et par jeg fortrekker mer , og i forhold til ps3, så er det bare mass effect 2 jeg liker kanskje mer, men det er bare kanskje, jeg husker sist gnag jeg fullført mass effect 2, den fjerde gangen så begynt jeg å bli små lei gameplayet, historien og karakteren var bra, men det kan hende det liker nå nr 1, nå skal det sies at u2 blant annet spilles om igjen på ps4 , så får vi se hva jeg syns om u2 i forhold til når jeg fullført det første gang i 2010 .

PS: Noen ganger så spiller man en spill flere ganger å ender til slutt med å like det mer og mer. Det har vært noen eksempler på spill hvor jeg må ha gitt flere forsøk før jeg virkelig ha likt, men her er heller forskjellen at jeg liker det mer og mer. Til og med å spill på easy kan være greit bare for å ha det litt morsomt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En rangering over de 40 spillene jeg fikk fullført i 2017 del 2

Skrevet av Xtord den 19 januar 2018 klokken 10:14

20 - World in Conflict - RTS

Positive - Unikt rts med ikke noe base building, passe lengde

Negative - Noe svak historie

19 - Ori and the blind forrest - Metroidvenia

Positive - Gode karakterer, passe lengde, hektisk på en god måte, godt grafisk design, god musikk, trist og vanskelig nok

Negative - Har enkelig ingenting, må i så fall være at du ikke har noen stor grunn å fullføre det mer, enn den ene gangen.

18 - Wipeout 2048 hd - Racing

Positive - Gode baner, nok av forskjellige fly/skip, vanskelig og tilfredsstillende, variasjon av gamemodes

Negative - Ingenting her, noe svak musikk.

17 - Mark of the ninja - Action og stealth

Positive - Godt level design med flere muligheter, solid 2d stealth spill hvor du må tenke litt

Negative - Noe svak historie

16 - Valkyria Chronicles - Tactical rpg

Positive - Gode karakterer, god historie, godt gameplay, trist/ emosjonelt, god musikk

Negative - Kan kanskje bli brent ut hvis du spiller litt for mye og for ofte ... ellers har jeg enkelig ikke så mye problemer med spillet

15 - Mother 3- JRPG

Positive - En veldig god historie som stiller blant annet spørsmål om hva som skjer hvis en litt landsby blir for moderne, gode karakterer, noen gode twister, tris og emosjonelt

Negative - Noen for kapitler kan foregå litt for langt.

14 - Hitman 6 (2016) - Episode basert stealth spill

Positive - Mye valg mulighet i hvordan du tar ut et mål eller løser banene, solid gameplay

Negativt - Noe svak historie, og er nok også hakke svakere en blood money.

13 - Dark souls 1 -Action rpg

Positive - Vanskelig og tilfredsstillende, gode bosser, varierte områder og fiender, god musikk, grei lore, god setting. Samtidig er coop veldig morsomt.

Negative - noe svak historie.

12 - Borderlands 2 -Open world- action rpg.

Positive - Mye forskjellige våpen, god humor, god atmosfære, gode karakterer, gode side oppdrag, og har mye sjarm, veldig morsomt med venner.

Negative - Litt kjedelig alene og noe svak historie

11 - Bastion - Action rpg

Positive - Grunn til å fullføre det to ganger (noe jeg gjorde), passe lengde, kreativ måte å fortelle historien på, mye sjarm, grei humor og vanskelig nok

Negative - Ingenting

10 - Shadowrun dragonfall - turn-based tactical rpg

Positive - God historie, Gode companions , godt gameplay , gode twister , gode side oppdrag, og noen vanskelig valg.

Negative - Slutter kanskje litt åpent, og kanskje noe for langt.

9 - Bloodborne - Action rpg

Positive - Vanskelig og tilfredsstillende, gode bosser, variasjon i fiender, godt gameplay, nok av våpen, grei lore, og god setting samt god musikk. Er også veldig kult å spille det coop og hjelpe folk eller få hjelp.

Negative - Noe svak historie

8 - Divinity original sin 2 - RPG

Positive - Mye valg muligheter enten det er i hvilke karakter du velger, med hvilke bakgrunn, enten det er valg mulighet i oppdrag og konsekvenser eller i gameplay, et spill med mye valg muligheter, gode karakter og spesielt companions er bra, god musikk, varierte side oppdrag og hovedoppdrag som kan takles på forskjellige måter, og gir deg å en grunn til å fullføre det to ganger, god historie og har å noe humor. Nå har jeg bare lyst å teste dette coop.

Negative - Veldig få ting, akt tre kan være noe kjedelig.

7 - Total war shogun 2 - Strategi

Positive- Nok av faksjoner, nok forskjellige enheter og bygging, mye planlegning, kan spill etter «end datoen», grei nok musikk, meget solid spill, morsomt å lære seg mekanikkene etter hvert.

Negative - Tar litt tid å sette seg inn i, mye trial og error på førsten

6 - The legend of zelda: A link to the past

Positive - Kult med to verdener, mye hemmeligheter å finne, gode bosser, vanskelig nok, et solid spill, med svært, svært få feil om noe i det hele tatt.

Negative - Ingenting

5 - Wipeout HD - Racing

Positive - Gode baner, nok av kjøretøy og moduser, utrolig tilfredsstillende å klare banene på vanskeligst , rett og slett bare morsomt.

Negative - Kunne vært noe bedre musikk

4 - Hotline Miami - Top down shooter

Positive - God musikk, vanskelig på en god måte, morsomt å ta baner om igjen, mye forskjellige våpen, morsomt å sjekke hvor god og høy kombo du kan få, grei historie, tilfredsstillende gameplay.

Negative - ingenting

3 - Final fantasy Tactics War of the lions - Tactical rpg

Positive - Veldig få karakterer er direkte onde eller snille, god musikk, en av mine favoritt historier, gode karakterer, godt gameplay, passe lengde, vanskelig nok, rett og slett et meget godt spill også litt emosjonelt

Negative - Hakke bedre menyer

2 - Persona 4 - Jrpg

Positive - God humor, gode karakterer, god historie (dog ganske karakter fokusert), går innom mye gode temaer, god lengde, solid gameplay , solid musikk og er også veldig emosjonelt og trist.

Negative - Bossene kan ta noe lang tid å ta liv av.

1 - Persona 5 - Jrpg

Positive - God humor, gode karakterer (dette inkl side karakterer), god musikk, meget god historie, masse gode temaer, bunnsolid turn based gameplay, bossen tar heldigvis ikke like lang tid å ta live av, emosjonelt.

Negative - Har ingen

PS: Hadde enkelig tenkt å ha shogun 2 på 6 plass , men endte med å ta den som 7 . Alt fra 20 og ned var veldig vanskelig , spesielt topp 13.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En rangering over de 40 spillene jeg fikk fullført i 2017 del 1

Skrevet av Xtord den 18 januar 2018 klokken 10:39

Noen ting vært å merke seg bare tre av disse spilene har jeg fullført før, hvorav borderlands 2 hadde jeg startet på ps3 før jeg fullførte det igjen for 3 gang i 2017. Og p4g tar jeg med siden det var andre gangen jeg tok siste boss og så true endingen (95% sikker kan hende jeg gjorde det før uten å save det, men det er jeg ganske sikker på var den normale endingen, så derfor tar jeg med dette uansett). Samme med mw2 som var tredje gang det ble fullført. Ellers er 2 spill expansion pack hvor en av de ble standalone og er større en hovedspillet og resten spill jeg ikke hadde fullført før 2017, men noen av de hadde jeg startet på.

Ved unntak av siste plass og de to første på den listen var det veldig vanskelig og rangere spesielt de siste 28 spilla har vært vrient, som 28-21 var vrient, 21-13 og 13 og nedover var vrient. Istedenfor å skrive mye om være spill tar jeg bare med positive og negative ting om det hvis jeg føler at det er noe å skrive om det og for all del dette er veldig subjektivt ????

Sjanger er tatt fra wikipedia som utgangspunkt

Listen kun nok sett litt annerledes ut en annen dag

40 - Crash Bandicot ps1 - Platformer

Positive - Variasjon i levler, vanskelig

Negative - Ujevn kontroller (spesielt bevegelse) og derfor litt vanskelig på også feil måte.

39 - Beyond two souls - Interactive drama action-adventure

Positive - Grei historie

Negative - For mye hopping frem og tilbake for min del

38 - Gabriel knight sins of the father 20th Anniversary edition - Point-and-click adventure

Positive - Greie karakterer, en god nok historie, gode twister

Negative - Kan hende du må gjøre ting i spesifikk rekkefølge.

37 - Batman arkham knight - Action-adventure

Positive - Stealth seksjonene er fremdeles morsomt, historien er bra nok og gode karakterer.

Negative - For mye batmobil, av en eller annen grunn slett jeg med kontrollene på ps4, litt forutsigbart

36 - Phoenix Wright Ace Attorney - Visual novel adventure

Positive - God historie, gode karakterer, utfordrende, litt humor, gode twister.

Negative - Veldig mye trial and error så klandrer deg ikke hvis du bruker guide for å løse puzzles.

35 - Ty The tasmanian tiger 1 - Platformer

Positive - Chessy dialog, grei variasjon i level og boomeranger

Negative - Tar litt tid å komme i gang, litt for lett.

34 - Beyond Good and evil - Action adventure

Positive - Fin setting, gode karakterer, grei humor, grei variasjon

Negativ e- Litt tung combat og siste bossen kan ta seg en liten bolle.

33 - God of war Ghost of sparta - Tredje person, action - adventure

Positive - Passe lengde, godt variasjon i fiender og bosser

Negative - Noen frustrerende øyeblikk på slutten

32- Deus Ex Makind divied -Action, rpg og stealth

Positive - Variasjon i gameplay, løsninger og valg, grei nok historie (svakere enn deus ex 2000 og Hr), godt gameplay, og generelt sett greie karakterer

Negative - Mer variasjon i steder (ikke omtrent bare Tsjekkia), bedre historie sammenlignet med de to andre samt karakterer.

31- Devil may cry 1 hd - Hack og slash ,action-adventure

Positive - Utfordrende , grei lengde, greie bosser , grei combat, grei variasjon.

Negative - En health bar over to faser på siste boss, ganske svak historie.

30- ICO - Action- adventure

Positive - Følelse ladet, passe lengde, ikke veldig utfordrende.

Negative- Ensformig combat

29 - Ratchet and clank 3 up your arsenal - Platformer

Positive- Variasjon i planeter og våpen og god humor

Negative- Veldig enkelt

28 - Cave Story - Metroidvania platform-adventure

Positive - Gode bosser, vanskelig nok, god variasjon i steder/våpen og karakterer

Negative - En litt tynn historie

27 - Virtue last reward - Visuel novelle og adventure

Positive - Gode karakterer, meget god historie, gode twister, liker kartet som viser alle de forskjellige valgene du kan ta for å komme til den og den endingen.

Negative - Et par puzzlene er vrient å løse

26 - Resident evil 1 remake - Survival- horror

Positive - Passe lengde, grunn til å runne det flere ganger, skummelt nok

Negative - Noe svak historie

25 - Bayonetta 1 - Action- Adventure, hack og slash

Positive - Veldig morsomt, gode bosser, mye variasjon i fiender , greie karakterer, spill som ikke tar seg selv seriøst, humor og god musikk, også passe vanskelig

Negative - Noe svak historie

24 - Shadowrun Returns - turn-based tactical rpg

Postive- Solid cast, nok av variasjon i abilities, klasser og våpen, grei historie, noen gode twister

Negative- Ikke mye grunner og runde det om igjen.

23 - Tomb Raider Rise of the Tomb Raider- Action - adventure

Positive - Brukbar lengde, solid og tilfredsstillende gameplay, morsomt å spille i stealth, morsomt og utforske

Negative- Noe dårlig historie og skurk, noe i overkant lette puzzles på main storien.

22 - Modern warfare 2 (eksl mp) - Fps

Positive- Brukbar lengde på kampanjen, godt varisjon i oppdrag og spesielt med spec ops, generelt sett morsomt og veldig gøy med en venn, selv i 2017, 8 år etter det kom ut

Negative - noe svak historie, litt for lett selv på veteran spesielt sammenlignet med mw1, waw og black ops.

21 - Wipeout Fury - Racing

Positive - Gode baner, nok av forskjellige fly/skip, vanskelig og tilfredsstillende, variasjon av gamemodes

Negative - Litt for mye fokus på action delen av wipeout kontra racing.

Del 2 kommer litt senere.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Westworld (The Maze) anmeldelse (En ikke så helt vanlig fornøyelse park)

Skrevet av Xtord den 8 januar 2018 klokken 09:33

Westworld er en westeren , science fiction thriller og rollegalleriet består av blant annet av :
Evan Rachel Wood som Dolores Abernathy
Thandie Newton som Maeve Millay
James Marsden som Teddy Flood
Jefrrey Wright som Bernard Love
Ed Harris som the man in black
Jimmy Simpson som William
Luke Hemsworth som Ashely Stubbs
Ben Barnes som Logan
Anthony Hopkins som Dr Robert Ford
Shannon Woodwars som Ellsie Hughes
Rodrigo Santoro som Hector Escaton
Tesse Thompson som Charlotte Hale
Sidse Babett Kundsen som Theresa Cullen
Ingrid Bolsø Berdal som Armistice
Med fler

Jeg har nå sett igjennom 10 episoder på litt under to uker hvor de siste 9 er på under 1 ukes tid og dette er en aldeles strålende første sesong som foregår både i en park som selvsagt heter Westworld og det som skjer på utsiden av Westworld. Med roboter og mennesker, Host som roboten kalles i parken kan ikke drepe de som besøker parken, dette går jo tilslutt ganske dårlig, noe som enkelig er selvskreven eller så ville det nok ikke vært mye å se på, men mer en dette kan jeg heller ikke si om handlingen uten å spoile , hva som skjer, og alt det der.

Man føler en haug av forskjellige karakterer med masse forskjellige personligheter og kanskje også agendaer, du vet aldri hvor den strålende Anthony Hopkins sin rolle som Dr Robert Ford er og han gjør rett og slett en strålende presentasjon. Det gjør også Ed Harris som den mystiske the man in black eller den brutale Armsistice (Ingrid Bolsø Berdal). Dette gjelds også flere av rollene som Charlotte Hale (Tessa Thompson) og Theresa Cullen ( Sidse Babett Knudsen) og flere av karakterene. Det er veldig vanskelig å vite hvor man har en del av karakterene i starten og det å plassere de sagte men, sikkert er veldig bra. Og konseptet med serien er også veldig vanskelig å skjønne med engang.

Når det kommer til de andre karakterene så er det så å si ingen jeg likte alle blir spilt mer enn bra nok med mer en nok personlighet eller mystikk.

Serien er en serie som kommer til å få deg til å stille et par spørsmål om det er angående det som vil skjer videre , eller om temaene til serien og tematikken , om hva som blir sagt og fortalt , så holder serien deg med ansikt på skjermen og ikke gir slipp før siste episode er ferdig, med veldig få kjedelige og ubetydelig øyeblikk om noen i det hele tatt.

Alle episoden har noe positivt og bra i seg med bunnsolid pilot som gjør deg nysgjerrig og en meget overaskende siste episode, selv om episode 7 kanskje er min overall favoritt. Dette er en serie med mye god twister. Og om du også er glad i å se filmer to og tre ganger eller serier for å se om du legger merke til nye ting eller de små forvarslene (forshadowing) som skjer fremover i serien, for det er mange av de.

Dette er også en serie med mye bra referanser selv om jeg ikke tok noen av de før etter jeg så de selv om jeg burde klart å ta minst to av de ????

Er også være å skryte av dialogen, for den er også meget solid, med mye gode replikker, det samme gjelder action sekvensene, og det har også noen ganske brutale øyeblikk og noen veldig fine transaksjoner. I tillegg er alle tilbakeblikkene (flashback) og drømme sekvenser også veldig bra.

Musikken i serien er også blant det bedre jeg har vært borti når det kommer til tv serier og filmer, om det er musikken som foregår når du starter serien altså introen, eller om det er musikken som er på de fleste tog seriene, eller paint in the black fra første episode, eller andre melodier som ending sangen, er det fantastisk god musikk.

Dette er rett og slett en av de beste første sesongen jeg har sett og er alt en av min absolutt favoritt serier som gjør at sesong 2 har dermed blitt noe av det jeg absolutt gleder meg mest til i år, at jeg kanskje skulle glede meg mer til en tv serie over et spill, er nesten sykt, med det er jaggu meg kanskje faktisk sånn i år.

Westworld the maze er som sagt en aldeles strålende første sesong hvor du ser de har lagd mye arbeid i det, en serie som stiller deg spørsmål og får deg til å tenke. En serie som holder deg på pinebenken, hvor alle episoder er meget, meget bra.

Dette er anbefalt og tiden på disse episoden går relativt fort. Det er en serie med mye mystikk og det er veldig bra å høre at de alt har planlagt endingen til serien og tar seg over 1 år per sesong og startet alt etter det jeg skjønner på sesong 2 før sesong 1 var avsluttet eller i hvertfall på skriptet.

Overall score er dermed 10/10

Positive - Dialog, skuespillere / karakterer, musikk, handling, og mer

Negativt- Har enkelig ingen.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Noen spill jeg har lyst å prøve å runne i løpet av 2018.

Skrevet av Xtord den 24 desember 2017 klokken 00:42

Her er noen spill jeg har lyst å få runnet i løpet av neste år noen av disse har jeg også kommet et gått stykke uti allerede. Hadde tenkt å lage 10 spill, men det ble litt flere, pga noen stand- alone expansion pack, eller ekstra episoder. Skal jo også sies at jeg har runnet gått over 30 spill i år så dette burde gå til neste år dog, jeg får ta det som det kommer, og det kommer mye an på spill humør, og antakeligvis kommer jeg også til å runne en del spill som ikke står på listen.

Tar med en liste over spill som jeg har runnet, men vil runne en gang til også.

Jeg tar listen ut ifra hvilke år spillet ble utgitt og starter med nyeste først, remasters havner på datoen når originale versjonen ble utgitt.

2017 - The legend of Zelda Breath of the Wild, det er flere spill fra dette året jeg har å runne eller og kjøpe som Nioh, Nier, Hollow Knight, Cuphead, Night in the woods, West of Loathing og Resident evil 7, men Breath of the Wild av det jeg har spilt rundt 15-20 timer, tipper jeg så likte jeg det enkelig veldig gått, det er tross alt et spill som lar gameplay, frihet gå først noe jeg stort sett setter stor pris på, av en eller annen grunn sa det bare stopp.

2016 - Fire Emblem Conquest, en av spill seriene jeg er mest glad i, har langt over 100 timer på Birthright og har en del på Conquest, spiller på hard noe som har gjort at det har blitt et lite stopp. Men, ja dette er et spill jeg bør få fullført snart.

2015- Clannad, dette ble vel utgitt mye tidligere i Japan, men det var nå vi fikk det, av alle visuelle noveller er det av en eller annen grunn dette spillet jeg har lyst å runne mest

2014/2015- Legend of heroes trails in the sky FC (First Chapter) og SC (Second chapter). Spilt over 25 timer på det første spillet med gått over 20 timer på 4 dager,men nok om det. Likte det meget godt. Liker karakteren, settingen, musikken og selv om historien kanskje for mange er veldig vanlig så liker jeg den allikevel veldig gått fordi den er forklart på en god måte, derfor er begge disse to spill jeg har tenkt å runne (når jeg kjøper nr 2, som nok blir snart)

2014- Bayonetta 2, et spill jeg har vært så nær å starte opp til flere ganger, jeg har bare ikke klart å få det til, av en eller annen grunn og det er selv om jeg har hørt mange si det er bedre enn nr 1, og det var alt veldig bra.

2013- Fire Emblem Awakening , er på siste kapittel, spiller på hard, tar litt dlc-er og har gått over 160 timer i spillet, et av de absolutt beste spillene i serien om ikke det beste, er i hvert fall der med fe 7 for min del minst, men har ikke tatt siste kapittel enda, makser ut s- links osv. Største grunnen til jeg fikk en 3ds. Solid spill.

2010- Starcraft 2 og Legacy of the void. Har runnet Heart of the swarm i de 12 timene jeg brukte på det var bare strålende og noe av det morsomste 12 timene jeg har hatt i et spill. Jeg er generelt glad i rts, men, ja to rts jeg føler jeg må få runnet snart og kanskje som sagt til neste år

2007- Super Mario Galaxy, litt som Awakening, jeg er svært nær slutten, mangler vel bare en stjerne for å unlocke siste verden, et nær perfekt platformer syns jeg, kost meg spillet når jeg spiller det. Ikke så ofte jeg tar opp wii-u... Uansett et spill jeg må få fullført

2006- Final fantasy Xii kommet et gått stykke på hd remasteren, og har bare blitt opptatt med andre ting her også (vanlig her), men av det jeg har spilt har jeg likt spillet veldig gått. Er glad i ff serien og har jo fullført 9 final fantasy spill minst. Sammen med blant annet fire emblem en av de serien jeg generelt er mest glad i.

2004- Half life 2 og episode 1 og 2. I følge noen er dette bedre en eneren så får vi se hva jeg syns, runnet half- life 1 for nesten to år siden, men jeg likte det veldig godt selv etter all den hypen jeg hadde hørt om det, tenkte når det først var på salg for 2 år siden med Portal, var på greit avslag og tenkte hvorfor ikke, så nå har det gått et par år og jeg har enda ikke tatt meg tid til å starte nr 2. Og noen vet åssen det gikk med Portal 2 :)

2000 - The legend of Zelda Majoras Mask (3ds versjonen i dette tilfellet), men har tatt rundt 40%, kanskje så mye som 50% og. Mørkt, litt dystert spill, likt bossen så langt, likt at du har bare tre dager, ikke like ille som det høres ut som, men ja dette er et spill jeg har lyst å få fullført.

1998- Starcraft 1 (remastered i dette tilfellet) spilte litt av eneren, men stoppet opp når remasteren ble bekreftet, stoppet vel kanskje litt før, men når remasteren ble bekreftet, tenkte jeg det like godt var å vente, igjen et rts jeg har lyst å få fullført.

1998 - The legend of Zelda Ocarina of time (3ds versjonen her også) ikke så mye å skrive om her bortsett fra at det enda av mange blir Ansett som et veldig solid spill om ikke fremdeles et av verdens beste, men jeg har til gode å starte dette, men ja, et spill jeg har lyst å få runnet selv om vann tempelet eller hva det nå kalles skal være ganske tøft eller dårlig.

Det er rimelig sikkert at denne planen går dårlig siden i det en øyeblikket for jeg plutselig lyst å spille det og i det andre øyeblikket for jeg lyst til å spille noe annet, allikevel så skal jeg være relativ fornøyd med om jeg får fullført 25 spill, men, ja så lenge jeg koser meg med de spilla jeg spiller så får det være.

Av spillet jeg alt har runnet, men vil runne en gang til så her er det par til.

Persona 5 kommet gått over halvveis på ng+, og skal ikke se helt i bort fra at jeg spiller dette i jule ferien eller rett etter, uansett det må få runnes to ganger, og kanskje det også blir en anmeldelse hvem vet? :)

Persona 4 Golden. Fullført to ganger med å ta siste boss, men har enda til gode å få sett true endingen og tatt Marie`s dungeon ,så det blir målet på tredje gjennomgang samt alle trofene, manglet en bok for å få det trofet og det var rett og slett fordi den var missable , får jeg det fullført en gang til neste år er jeg nesten sikker på at jeg kommer til å få tårer i øyne, endingen blir jo mer og mer trist og corner full of memory er rett og slett gull, men ja, har lyst å runne det minst engang til er jo tross alt et av mine absolutt favoritt spill uavhengig av folk sier om det.

Planescape Torment , runnet dette i 2015 rett etter bursdagen min om jeg ikke tar feil, fantastisk gått spill, blir for mange ansett som det spillet med den beste spill historien, det spillet som kan kanskje sammenlignes mest med en bok uten at du får rare svar tilbake, og et spill jeg har tenkt på relative ofte etter jeg har runnet det og spørsmålet spillet stiller hele veien gjennom what can change the nature of the man. Tror jaggu jeg også skal kjøpe enhanced edition så får vi se om det blir noen blogg, et av de absolutt beste spilla jeg har spilt, har holdt seg bra enkelig, for selv når det kom ut så var gameplay/ combat ganske svak og det er det nå også, simpelt, men funger, men det er musikken, historien, karakterene som gjør dette spillet, absolutt anbefalt.

Deus ex (2000), antakeligvis med GMDX modden, mest fordi det virker å forbedre et alt strålende spill til enda bedre. Runnet igjen 2015 ,var det spillet som virkelig gjorde at jeg nå skal anmelde et spill på steam hver gang jeg runner et spill på steam , har ingen nostalgi for spillet, runnet det i 2015 for litt over 2 år siden og var så glad at jeg bare skaffet med fysisk utgaven å og ble vel også for å være ærlig et av de første gangen om ikke den første gangen jeg ikke brukte norsk nettbutikk eller svensk når jeg kjøpte, men uansett ,temaene, karakterene , historien, frihet i gameplay, frihet i takle situasjoner med flere valgmuligheter. Er en grunn det blir ansett som et av verdens beste pc spill av mange og ja, det er noen problemer, litt rart at en soldat/ agent bruker så langt tid å sikte uten skills osv, men et solid spill, et spill man kan runne uten å ta livet av noen hvis man vet hva man gjør (må vel bruke en eller to exploiter da) men, litt samme som planescape torment, står som både et av mine desidert favoritt spill, men også et spill jeg har tenkt på ganske ofte og tenkt på å runne engang til.

Fallout 2, samme med de to andre, veldig bra, flere måter å løse noen av oppdrag på, meget solid og kanskje det beste spillet i serien, men ja denne gangen skal det runnes med Restoration project og også EcCo som jeg fikk anbefalt av en å prøve. Solid spill

Til slutt har vi Company of heroes. Ikke runnet siden desember 2012, men et av de absolutt best strategi spillene jeg har spilt, et spill jeg med de andre her ofte har tenkt å runne engang til, men har bare ikke skjedd, nå er det jo 5 år siden så kanskje det passer bra nå? Ja, kanskje det, bunnsolid spill.

Også vært å nevne at Tales of Borderlands, Inside og Shadow tacics blades of shogun spill som jeg har startet. I tillegg final fantasy 7 kommet til disk 2 og kingdom hears birth by sleep hvis 3 ern kommer neste år, vurderer også Ni no Kuni samt Danganronpa 1 og 2.

Til slutt vil jeg si God jul til alle som leste denne.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus