Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Alien: Isolation - marerittet i San Cristobal

Alien: Isolation - marerittet i San Cristobal

Skrevet av yosraz den 15 mars 2016 klokken 23:29

Jeg har fått blod på tann etter å ha lært å laste opp videoer på YouTube. Nvidia Shadowplay funker utmerket til oppgaven, Som sagt så har jeg rundet spillet tidligere, men jeg vil så gjerne oppleve atmosfæren og skrekken igjen. Det er utrolig hvor mye man husker av et spill man har spilt tidligere. Men i dette spillet er overraskelsene likevel mange. Det mest skremmende er jo modden Unpredictable Alien. Steike så mye bråk romvesenet lager.

San Cristobal nivået er det mange som har strevet en del med. Jeg så han selvsagt den første gangen der han kaster seg ned fra luftventilen (script). Men etter det har jeg sett han kun èn gang. Likevel er jeg nervøs og gjemmer meg mye, På søkeren kommer det frem at det er rett i nærheten, men vesenet står mye stille. Et øyeblikk trodde jeg at det var noe galt med modden, men så ble det bevegelse i ventilene. Og så mye bråk da! Da gjemte jeg meg like godt :D

https://www.youtube.com/watch?v=QJj_w4J87h4

HQ