Norsk
World Of Darkness

World Of Darkness

Skrevet av zipstick den 29 januar 2010 klokken 22:36

Jeg har vandret langt og lenge. Alltid i mørket. I skjul for solen og dens uhyggelige kraft.
Rastløs lusker jeg meg gjennom bekmørke gater på leting. Alltid på leting.
Når jeg får øye på det jeg vil ha kan ingenting stoppe meg, og skyggen min smelter sammen med mørket. Jeg glir gjennom natten rett foran flere, men det er deg jeg vil ha. Akkurat i det du ser på meg åpenbarer jeg min sannhet ovenfor deg.
Du er min!
Du vet det ikke selv, men uansett hva du gjør så gjør du det for meg. Selv om mitt utseende er styggere og mer motbydelig enn noe du noen gang kunne fatte, så kommer du til å elske meg.
Du legger hodet på siden og viser meg din glatte myke hals. Jeg nøler ikke. Jeg er alltid tørst.. ..

---------

Jeg har mange dager og ikke minst netter spilt "Tabletop" (Pen og papir rollespill med terninger) spill som Vampire: Dark Ages/Masquerade og Werewolf i mine yngre dager. Det var alltid noe med friheten som gjorde slike spill til en slags nødvendighet. Reglene og historiene har White Wolf alltid lagt opp til å være spiller baserte. Selfølgelig så har de lagt fram brosteinene, men det er opp til folket å bygge broen.
Jeg og mine venner kunne møtes rett før solen gikk ned og spille helt til den stod opp, før vi la våre karakterer til ro. Og til og med når vi ikke var inne i spillet kunne vi prate kontinuerlig om spillets mystikk, religion, lover og ikke minst spillets fremtid for våre karakterer.
Dette førte etterhvert med seg en dyp forkjærlighet til White Wolf, skaperne av nettopp Vampire og Werewolf. I mine øyne de desidert beste RPG makerne på denne planeten noensinne. De har skapt en så ufattelig stor verden med et hav av muligheter at få kan egentlig begripe hvor stor og omfattende den er.
Spesielt i dagens verden der alt må sje på et visuelt plan. Jeg kan kanskje sammenligne et Tabletop spill med en bok som du og dine kamerater leser og skriver samtidig.

Grunnen til at jeg fabler i vei om dette er fordi at sent i 2009 var White Wolf ute med en offisiell presentasjon av sitt aller nyeste verk. Snarere sitt nye spill som lanseres når de føler at de er ferdige.

White Wolf's: "World Of Darkness"

Det blir et MMORPG som ingen har sett maken til fordi White Wolf selv sier at de skal implementere alt av sine myter og skapninger.

Vampire: The Masquerade, Werewolf: The Apocalypse, Mage: The Ascension, Kindred of the East (Hengeyokai), Wraith: The Oblivion, Changeling: The Dreaming. Hunter: The Reckoning, Mummy: The Resurrection, Demon: The Fallen, Orpheus

Om dette ikke er alle så forundrer det meg ikke! De sier videre at det er du som spiller som skal få stå bak spakene, slik som vi alltid har gjort i deres verdener. Verdenene skal være lagt opp til episke kamper mellom de forskjellige rasene og alt annet som hører hjemme i ett MMORPG. De hevder jo som alle andre at MMO tilvirkere at de skal prøve å klatre fjellet som jo er Blizzard's WoW. Jeg har faktisk følelsen av at dersom noen kan gjøre det så må det bli White Wolf..
Som utvikler av monsteret av et spill har de slått seg sammen med CCP. Som kanskje noen MMO elskere vet, så er det de som står bak massive EVE. White Wolf har pøst penger inn i selskapet de siste årene og opprettet kontorer flere steder i verden som U.S.A, Island, England og Kina. Dette lover godt, men som de sier så har de det ikke travelt med å bli ferdige med spillet før de selv er fornøyde.

Jeg ramlet over det for en drøy uke siden da jeg lette etter noen nye bøker å lese. Og siden da har jeg grublet konstant. Fant en god del info som interreserte for all del bør se:

http://www.white-wolf.com/ (Offisielle nettsiden)
http://www.youtube.com/user/whitewolfgames
(Overnevnte presentasjon i kortfattet versjon)

For å komme i stemning kan dere jo gjøre som meg å finne fram Vampire The Masquerade: Bloodline og Redemption mens vi venter.. Bloodlines er forøvrig ett av tidenes beste "multiple choice" action RPG'er!
Jeg regner ikke med at dette spillet er ute før om 3-5år, men så fremt jeg ikke er blitt blind så skal jeg ha dette spillet!

..Zipstick out..

HQ