Norsk
På tide å skaffe seg profilbilde!

På tide å skaffe seg profilbilde!

Skrevet av Zyrocz den 19 juli 2011 klokken 00:09

Hei folkenz <3 jeg synes jeg har gått ganske lenge uten noe bilde nå og derfor vil jeg bytte til et kult et. Bildet er helt hvitt fordi det er den kuleste fargen!!!!!!!

hva er det som gjør profilbilde mittt så bra spør du? det har kanskje noe med det faktum at hvitfargen er en nøytral farge. siden jeg liker hvit så godt så betyr det at jeg er en ganske stille person fordi jeg lager ikke bråk, jeg tør også å være meg selv fordi hvit ikke absorberer like godt som andre farger. det vil si at jeg ikke absorberer mainstreaminitetiske ting like mye som de som er svart.

Som du kan se er det to streker i hvitfargen, dette symboliserer at selv om jeg ikke absorberer ting så absorberer jeg noen ting. det er fordi jeg apsorperer lett stygge ting som blir sagt. derfor går jeg. ofte jeg og gråter. fordi folk sier at hvit er dumt.

elsker dere <3

HQ

Anmeldelse HP og dødstalismanenene del 2

Skrevet av Zyrocz den 14 juli 2011 klokken 00:03

I kveld var jeg å så den siste delen av harry potter filmene. Jeg gledet meg skikkelig fordi jeg er en kjempe stor harry pottet fan og synes det er skikkelig kult å se på mange unger løpe rundt og si ord som ikke betyr noe. Refragrafnå stirnarnemunst er min favoritt trylleformel, den gjør at du får pannekaker til middag.
Filmen begynte med masse reklamer, de var ganske artige fordi noen var i 3d. Mine 3d briller funket ganske bra fordi jeg kunne se ting inn i skjermen slik at alt ble mer realistisk og kult og artigere. Etter alle reklamene hadde mannen på sete visidna spist opp alt popkornet sitt. han begynte å klage over at det ikke var mer popkorn igjen, alle i salen begynte å le da han kom tilbake med mer popcorn.

Filmen begynte og alle i salen applauset når harry pottet kom opp på skjermen. jeg forstod at filmen kom til å bli bra fra første stund.
nesten alle i salen var stille men det var fortsatt en mann som satt å knasket på popkornzet zitt vidzna meg jeg spurte om han kunne slutte men han fortsatte

harry pottet og dødstalismanene del 2 handler om harry pottet sin fortsettelse på reisen sin. jeg leste ikke ferdig den siste boka fordi jeg synes den var kjedelig, men er sjempeglad i filmene så derfor så jeg denne.

filmen begynner med at harry potter går rundt i skogen, han er på tur med vennene sine fordi de letet etter skatter, jeg synes dette er litt teit fordi det er litt rip off av pirates of the carribean hvor de også leter etter skatter.

i begynnelsen av filmen får vi se harry og vennene, de snakker med hverandre om hvordan de skal slå den onde mannen som vi ikke kan si navnet på Spoiler:Spoiler:det er voldenmort denne mannen er slem fordi han prøvde å drepe harry når harry var en liten baby. jeg synes folk som dreper babyer er slemme og burde være i fengsel.

begynnelsen av filmen var rett etter den første delen. den første delen var ganske treg og derfor visste jeg at del zwei ville bli tusen ganger bedre. begynnelsen av filmen var ganske så bra egentlig.

filmen startet altså først lit rolig og så med et brak begynner alt kaoset. eksplosjonene og dødsfallene. svinevorten er truet av Voldemort og hans slaver av dødsetere/death eaters og lærerne gjør alt for at skolen og elevene skal bli trygge.

Utover i filmen går de bedre inn i harrys fortid og forklarer han at han er egentlig en crackunge som var født av en narkoman og voldemort prøvde egentlig å redde harry fra ondskapen i skogen som tok over han i slutten av filmen fordi han røyket sokkene sine, spoiler alert btw

jeg synes skuespillerne gjorde en god jobb med det de hadde og alt i alt likte jeg filmen veldig godt. jeg lurer egentlig på hvorfor ingen i filmen bruker pistoler og eksplosjoner fordi jeg tror det hadde vært mye enklere å gjort en treseksti noscope på voldemort enn å bruke magi, men alt i alt er harry potter og dødstalismanene del 2 en episk film

caracter: 7/10

filmene er kanskje slutt, men magien vil alltid finne sted inne i oss fordi så god er denne serien om en gjeng med bortskjemte kidz og en gutt som mistet foreldrene sine fordi de ofret seg for hunden hanz

HQ

E3 Microsoft

Skrevet av Zyrocz den 6 juni 2011 klokken 22:43

Jeg synes microsoft var veldig gode. De bruker mange fine farger og hviste flotte spil. Jeg likte veldig godt da de viste de monstrene som spratt rundt på skjermen. Jeg synes også at det var morosam når alle disney figurene kom opp. Gears of war så kjedelig ut fordi det var bare slik som de andre uten farger
Halo 4 var også teit fordi de ikkke viste mer

4 blogger på forsiden som alle handler om microsoft på e3. Hele forumet fulgte med bak en håndflate som dekte store deler av ansiktet. De viste fram mange flotte spill for barn og casual gamers, hadde dere virkelig forventet noe annet?

Livet er hardt

Livet er hardt

Skrevet av Zyrocz den 1 mai 2011 klokken 02:13

Jeg har et fått et arr som vil vare resten av livet.

Jeg kom til dette forumet som en ganske høflig og dum person, dette er selvfølgelig lenge siden og jeg har blitt mye klokere siden den tid. Jeg synes Gamereactor var et flott forum, det var mange snille folk og alle var hyggelige og hjalp hverandre, men nå har dette forandret seg.

«Hvorfor er du så negativ?» er det vanligste spørsmålet jeg får. Hver gang jeg får dette spørsmålet kjenner jeg en tåre nesten trille ned fra øyekroken. Når mange personer kaller deg negativ begynner du til slutt å tro det. I starten brydde jeg meg ikke om disse kommentarene. Jeg tok det som engangstilfeller og tenkte at det var bare en ting jeg skrev som noen synes var litt teit. Etterhvert ble jeg møtt av flere slike kommentarer regelmessig.

Jeg husker ikke når, men på ett tidspunkt begynte jeg å bli behandlet dårlig. Folk brydde seg ikke om kommentarene mine, de kalte meg en idiot og, som nevnt ovenfor, de mente jeg var negativ. Folk begynte å behandle meg dårlig. Siden jeg tilbringer mye tid på Internet pga min frykt for åpne områder, liker meg ikke ute, så tok jeg disse tingene ekstra hardt. Rundt 2009-2010 tok det helt av på Gamereactor. Folk mistet respekten for andre og det ble harde diskusjoner som endte i utkasting av brukere. Vi mistet retten vår til å like spill fordi hver gang noe nevnte et spill de likte, ble de hakket ned på.

I overgangen av 2010-2011 endret enkelte litt holdingen sin. Istedenfor å bli kalt et for en negativ person av nesten alle, endte det opp med at mange begynte å kalle meg et troll. Vi alle vet hva et troll er og derfor kunne ikke jeg forstå hvorfor folk kalte meg dette. Først trodde jeg at det var ment som «du er så fattig at du må bo i skogen og skremme dumme bønder som skal hogge ved», men så brukte jeg google til å finne Internett definisjonen av «troll». Dette såret meg litt når jeg så at folk begynte å le av kommentarene mine og de trodde jeg tullet, selv om jeg var seriøs.

Dere må tenke over hva dere skriver på nettsider, dere vet ikke hva folk har vært gjennom. Jeg blir litt lei meg over alle som mobber andre brukere som har det hardt nok fra før. Selv blir jeg fortsatt ofte mobbet, som oftest skjer dette i gangen på vei til do. Livet er hardt for mange av oss, ikke gjør det hardere. Jeg vil at vi som er brukere på Gamereactor skal begynne å behandle hverandre som en stor gay familie slik vi alle kan leve lykkelige, hva sier dere?

Her er forresten en ganske interessang film om mobbing. Dere kan lære mye om livet ved å se denne:
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

Om vi alle kunne følge dette eksempelet så ville verden vært et bedre sted:

Min spilliste

Min spilliste

Skrevet av Zyrocz den 13 mars 2011 klokken 02:20

Siden jeg er så über-mainstream skal jeg kasta meg på flokken av brukere som legger ut sine «spillister». Jeg vil presentere de tre spillene jeg har mest lyst til å spille, og forhåpentligvis kommer de ut i år.

1. Bi-winning
Bi-winning er et spill som går ut på å bli verdens største troll. Dette må man oppnå ved å lage sprøe utsagn som ingen tar seriøst, men alle begynner å le av.

Spillet begynner med å presentere oss for hovedpersonen, dette er en forfylla skuespiller som har festet så mye at han ikke klarer å gå på jobb. Du våkner ved at tredve journalister står å skriker utenfor huset ditt, her blir du raskt presentert for hvordan du spiller spillet. Du husker ikke noe av de siste to ukene, men du finner notater du selv har skrevet som forklarer hva du har drevet med disse ukene, en av disse forklarer deg at du har fått sparken. Du går ut for å snakke med journalistene og de spør deg raskt om dine tanke rundt hvorfor du mistet jobben. Her begynner den virkelige gameplay biten, du kan velge mellom å enten lage gode svar som viser hvor stabil du er eller du kan «trolle», du vinner bare spillet om du gjør det sistnevnte.

Gjennom spillets gang vil du møte mange ulike karakterer over en rekke intervju og actionsekvenser hvor du må slåss mot terrorister og ledere for illuminati ved hjelp av presidenten av de forente stater.

2. Life under water
«Life under water» handler om en mann som lever under vann, dette er fordi menneskeheten har fått spesielle evner som gjør at lungene gjør vann om til oksygen.

Spillet starter med at du er en helt vanlig mann på vei til jobb. Ut av det blå blir byen du lever i lagt under vann, dette er fordi et ondt monster skapte et jordskjelv. I begynnelsen er alle redd for vannet, men til slutt klarer de ikke lenger å unngå det. Menneskene bestemmer seg for å prøve å svømme til trygt land, men når de havner under vannet finner de ut at de kan puste i det. Spillet handler stort sett om å samle inn blåskjell og sparke krabber.

Etterhvert vil du møte monsteret og bekjempe det med en stein, workz for tha bible, etter du har bekjempet det våkner du opp og innser at alt var en drøm. Etter rulleteksten ser du at hovedpersonen lager en meme om drømmen sin.

3. Call of Allah: Gangsta terrorism (in) America
I Call og Allah spiller du som en hardbarka terrorist som har bare ett mål i livet, blow shit up. Du vil ha et bredt utvalg av våpen og strategiske metoder for å bekjempe den amerikanske hæren.

Spillet starter med en prolog hvor du som syv år gammel opplever at hele familien din blir drept av amerikanske soldater. Et hat bygger seg opp inni deg og du bestemmer deg for å hevne hele din familie ved å ødelegge USA. Du vokser opp ved å hjelpe muslimske ekstremister med å kjempe mot fienden i Midtøsten, du får raskt et navn innenfor disse gruppene med ekstremister og de bestemmer seg for å smugle deg inn i de forente statene for å sprenge deg selv og en bygning. Når du ankommer statene går du i mot ordrene du fikk om å bli selvmordsbomber. Du bestemmer deg nemlig for å løpe rundt i New York for å sprenge ting med RPG, kjøre over folk i gatene og drepe tusenvis av uskyldige sivile.

Til lenger man kommer seg i spillet finner man ut at alt dette ble bare gjort fordi hovedpersonen trengte penger til å kjøpe våpen. Spillet slutter med at du tar en lang biltur til det hvite hus, også sprenger du det med en atombombe.

Jeg har dessverre gledet meg så mye til disse spillene at jeg har ødelagt historiemodusen for meg selv ved å lese hva som skjer i plotet, men jeg gleder meg uansett utrolig mye til å få kloa i de :D:D
Glemte jeg å legge til en spoiler tag btw? Neh, gjør ingenting, er tross alt gamereactor vi er på, tror ikke folk bryr seg. Håper det var mange skrivefeil som irriterte dere.