Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

22. Juli 2011

Så idag skjedde det. Terror har kommer til vår land. For meg var det helt utenkelig, at dette kunne skje. To store eksplosjoner skjedde midt i sentrum i ettermiddag. En bilbombe gikk av utenfor regjeringsbygget der Jens Stoltenberg jobber. Flere ble alvorlig skadd og det er meldt døde også. Hvis dere har sett bilder så det ut som en jævla slagmark. Tv2 filmet fra åstedet, så ut som det var krig. Alle rutene var sprengt, hull i bakken, ødelagte biler og folk løpende rundt. Om ikke det var nok var det en mann utkledd som politi som drepte flere ungdommer på Utøya. Ikveld var det samling av ungdommer som støtter Ap. Om dette er i sammenheng med med massakren er uklart.


Tankene mine går ut til de rammede på Utøya. Jeg har aldri tenkt på terror og Norge i en sammenheng. Terrorisme var bare noe som skjedde i midtøsten. Noe vi Nordmenn bare hørte om på nyhetene, som vi kanskje tok forgitt. Nå har terrorismen kommet til oss, men et smell (bokstavelig talt) og følelsene mine for terrorisme har forandret seg. Å være i byen blir nok ikke det sammen. Tryggheten som jeg en gang hadde er nok borte. For alltid.


R.I.P alle de som var på feil sted til feil tid idag. 22 Juli 2011