Norsk
Blog

Hva gjør dere i denne spesielle tiden?

Vi lever nå i en litt spesiell tid hvor hverdagen vår er blitt preget av å være varsom, vise hensyn til andre og følge godt med på informasjon fra folkehelseinstituttet og regjeringen om koronaviruset.

Jeg er barneskolelærer så hverdagen går stort sett til planlegging av fjernundervisning, utføre videomøter med elever og snakke med mange elever og kollegaer på chat og videomøter. Dog har jeg tid til fritid etter endt arbeidsdag og en del av det går til spilling! :)

for 2-3 uker siden begynte jeg å spille State of Decay 2 på Xbox One og synes det er litt kult å spille en zombie-apokalyptiske spill. Kanskje feil å si men det å spille State of Decay 2 gir meg en merkelig følelse av hvordan jeg føler det er nå - mye stillere og færre folk ut på gatene nå enn det var før denne pandemien.

Senest denne uken her jeg syntes jeg det ble litt kjedelig med å spille kun State of Decay 2 daglig. Jeg valgte derfor å finne meg et annet spill å ha ved siden av hvis jeg skulle begynne å kjede meg i State of Decay 2, og valget falt for Quantum Break. Jeg vet ikke akkurat hvorfor jeg begynte å spille det, men mens jeg scrollet ned i spill-biblioteket mitt så kom jeg på at jeg kanskje burde prøve ut Quantum Break (noe jeg egentlig lovte meg selv å gjøre i høstferien...). Forøvrig et veldig kult spill med en gameplay og historie som gir meg en déjá-vu følelse av Max Payne-serien - ikke rart når begge spillene er laget av samme utvikler.

Sånn! Kort og presist om hva jeg holder på nå for tiden. Jeg vil veldig gjerne høre hva dere andre her inne gjør i denne spesielle tiden. Går mye av tiden til jobb, spilling eller til noe helt annet?

HQ