Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Total hjernedødhet...!

Skrevet av Bernt Erik den 24 januar 2008 klokken 15:53

I dag har jeg skrevet mye. Jeg har lagt opp en haug med nyheter, sendt en haug med mailer til mine kunder, hjulpet til på nettsiden med andre tekster og snakket flere timer i telefon. Akkurat nå føles hjernen ut som en forladt amøbe. Selv den ene lille cellen min i rullestol har forladt det øde topplokket mitt. Følelsen av å være tom, helt tom i toppen er der og nå sitter jeg å klør meg i hode over at det fortsatt er en halvtime til jeg kan legge ned arbeidet for noen timer, før jeg til kvelden skal har diverse på timeplanen.

Godt skal det i alle fall bli med en pause, spise litt middag, hjelpe barna med lekser, rydde litt hus samt gjøre seg klar til at det er helg i morgen. Selv om dette er arbeid som ikke krever som mye av min lille hjerne, så hjelper det på slik at jeg får ladet opp batteriet til den ene lille hjernecellen min som klamrer seg fast i spasserstokken sin. Har jo passet på å få i meg både mat og drikke, til og med vært på bena flere ganger samt luftet ut den tunge luften en rekke ganger. Hjernecellen min skriker snart av nåde og jeg skal kjempe meg igjennom disse siste minuttene før jeg kan slå hæla i taket og slappe av.

Skjer det med deg at du føler piffen har forladt deg og at hjernen din nærmest føles ut som et tomt skall? Akkurat nå har jeg det slik!

Homer sin hjerne er nok den som passer min akkurat nå!