Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

What the Hell - four kids!!!!

Skrevet av Bernt Erik den 8 februar 2008 klokken 11:14

Jepp, det er mange som har sett sjokkert på meg når jeg har nevnt at familien vår består av tre barn pluss voksne og at en fjerde er på tur. Klart når man har fire barn, oser det storfamilie. Men faktisk er det ikke så vanskelig som det høres ut som. For de to største begynner å bli såpass store at de klarer seg mye godt selv og dette gjør at de også kan passe de mindre når vi ikke har anledning. Den største utfordringen med å ha fire barn er rom og bilseter. I noen år fremover må barna dele rom med hverandre, noe jeg tror kan gå greit. Når det gjelder bilen, må vi nok bytte ut vår Ford Mondeo stasjonsvogn med en bil med flere seter og da enten 6 eller syv seter. Der er den største utfordringen. For å finne en bil som har plass til alle sammen, samtidig med at det også er bagasje-plass er litt av utfordring. Vi har hittil fått inn et tilbud på en Chrysler Voyager syv seter til 45 000 kroner og det er ikke ille for å være en syvseter. Har sett slike biler opp i 100 000 tusen og det samme årsmodell som denne (1997). Skal i vei å se på den.

Ellers er det like kostelig hver gang å se masken på folk når de får høre at vi er snart blir en familie på seks. Men når den største datteren vår er 18 er madammen kun 36 år og jeg 43, og når den største sønnen vår er 18, ja så er madammen 39 og jeg 46. Derfor er vi ganske unge ennå når barna mer eller mindre forlater redet. Jeg gleder meg til å bli pappa igjen i april og vi har allerede nå begynt å kjøpe inn diverse nytt utstyr som trengs og ny bil blir det nok om ikke mange ukene.

Hva med dere - hvor mange er dere i familien og har dere måttet dele rom med broren eller søsteren din?