Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Gran Turismo 5: Prologue - Vi fristes!

Skrevet av Bernt Erik den 28 februar 2008 klokken 11:53

Jeg er stor fan av bilspill og bruker mye av fritiden på å spille disse spillene. Akkurat nå sitter jeg slavisk med Burnout Paradise og med tonene fra blant annet Guns 'n Roses så er jeg helt hekta. Spillet er unikt på mange måter og jeg elsker det å kunne kjøre fritt og oppsøke konkurransene og se at den ene doningen etter den andre blir ført inn i Junk Yard. En annen bilspillserie jeg alltid har hatt sansen for er uten tvil Gran Turismo og med et nytt spill i serien, har mange av mine tanker gått til nettopp dette. Gran Turismo 5: Prologue lanseres i mars og jeg gleder meg stort til det kommer.

Jeg har ingen Playstation 3-maskin selv, men vær trygg på at jeg skal oppsøke noen som har det og som i tillegg har kjøpt spillet. For skal ikke jeg få testet det, så vet ikke jeg. Det grafiske ser hinsides godt ut med fete glinsende doninger på fire hjul. Jeg har siklet flere liter bare av å sett på skjermiser fra spillet og nå som jeg vet det ikke er langt unna, ja så kan du bite deg i rævva på at jeg har startet nedtellingen til det dukker opp.

Logitech har også produsert et eget Gran Turismo-ratt og dette så skikkelig rått ut. Nå er det bare å vente til lanseringen av Prologen og hele spillet når den tid kommer. Hva med deg - er du en av de som har startet nedtellingen til spillet lanseres, eller er det andre spill som har fått din oppmerksomhet?