Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

LEGO Halo på tur...?

Skrevet av Bernt Erik den 3 mars 2008 klokken 10:00

Som dere sikkert vet, er jeg ikke den som sitter og venter på at nyheter skal komme til meg. Inne mellom tar jeg turen innom den store weben og der finnes det mye rart og noe meget interessant. Hver dag bruker jeg vel kanskje en time eller to på å snuse etter nytt spillstoff som kan interessere meg.

Like før jeg la meg i går fant jeg noe meget interessant - LEGO Halo! Jepp, tenk deg spillene LEGO Star Wars, LEGO Batman og LEGO Indiana Jones, men nå i Halo-universet. Høres ikke dette spennende ut så vet ikke jeg. Jeg har brukt mye tid på LEGO Star Wars Complete Saga på min Xbox 360 og elsker spillet utrolig mye. Det er faktisk et av de spillene jeg har brukt mest tid på foruten Burnout Paradise da. Også mine barn elsker LEGO Star Wars og vi har alle i familien utenom madammen nedtelling til både LEGO Batman og LEGO Indiana Jones dukker opp utover året. Med LEGO Halo, tenkte jeg at dette ville være en fin mulighet for barna mine til å bli kjent med Halo-universet uten å spille de forskjellige Halo-spillene. For med LEGO Halo, blir jo mer barnevennlig og jeg kan godta at de spiller det. Problemet med Halo, Halo 2 og Halo 3 er at spillene så absolutt ikke passer barna på henholdsvis ti og seks år.

Jeg leste videre at LEGO Halo ville dukke opp i slutten av året og at man allerede har kommet et godt stykke ut i produksjonen. Det var ingen ringere enn Bungie som stod for utviklingen og det kunne ikke ha vært et bedre enn at de ville lage et slikt spill som fra før av er unike med sine Halo-spill. Etter å ha vært veldig imponert over LEGO Star Wars, fant Bungie ut at dette var noe for de og startet på med utviklingen. Selvsagt vil handlingen foregå rundt Master Chief, men du vil også finne Cortana, the Arbiter og Avery J Johnson samt en haug med andre spennende vesener fra Halo-universet i spillet. LEGO Halo vil være i 90-10% tredje/første person syn og handlingen strekke seg fra alle tre spillene.

Etter å ha lest dette, kunne jeg nesten ikke tro at det var sant, men så har jeg lest litt rundt omkring at det hele er høyst sannsynligvis bare tull og fanteri i og med at dette er en lekkasje fra den kommende siste utgaven av EGM. Enn å lure oss LEGO-fanatikere slik. Det skulle ikke ha vært lov, men selvsagt man skal vel heller ikke tro helt på alt man leser, for bak kan det skjule seg ondsinnede rykter som vil ødelegge en stakkars gamer. Har du opplevd å blitt lurt på denne måten, men har måttet tygge i deg at det hele var bare en spøk eller tomme rykter?

Bildet nedenfor stammer fra den siste utgaven av EGM