Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

En nervepirrende opplevelse!

Skrevet av Bernt Erik den 27 mars 2008 klokken 10:29

Som dere alle vet spiller jeg Battlefield 2142 og i går hadde jeg en brukbar dag hvor jeg tilslutt klarte å ta ut bortimot 50 personer med min dødbringende sniper-rifle. Når man spiller opplever man alltid stress og spesielt å komme seg unna farer er ikke alltid like enkelt.

Til tider blir man så stresset at det går galt, mens andre ganger holder du deg kald til det hele og løser problemet på en genial måte. I går hadde jeg en slik opplevelse som det siste. Jeg kom løpende på Power Station i et brett som heter Tunis (favorittbrettet mitt som sniper). Jeg spawner og plutselig kommer det en bil i mot meg. Jeg løper som en stukket gris for å komme meg unna. Bilen gjør alt den kan for å treffe meg. Febrilsk hopper jeg unna mens sjåføren i bilen sikter seg inn på meg.

Til venstre for flagget er det en bygning med en trapp. For smart som jeg er tenker jeg at bilen kan ikke komme seg under den. Jeg løper som gal og snur meg ikke før jeg har kommet meg i sikkerhet. I det jeg nesten må krype tenker jeg at nå har vel bilen ikke noen sjanse til å kjøre på meg og med det samme jeg snur meg ser jeg personen i bilen sitte like fremfor meg i sjåførstolen. Jeg drar frem sniper-rifla i en brøkdel av et sekund - fyrer av et skudd og treffer sjåføren midt i pannebrasken. Der henger han livløs og jeg kan endelig puste lettet ut etter en stressopplevelse uten like. Hadde personen i bilen vært kjappere enn meg, kunne han ha tatt meg ut via maskingeværet som sitter i bilen, eller selv å ha hoppet ut for å få skutt meg. Heldigvis var jeg selv lynkjapp og klarte å ta han ut før han rakk det samme på meg...

Har du opplevd slike situasjoner i spill hvor nærmest ren og skjær flaks har reddet deg - eller kommer du deg ut av slike stressituasjoner på grunn av gode reflekser? For meg er det kanskje en blanding med gode reflekser samt en liten porsjon flaks.

Selvsagt trykket jeg printscreen for at dere skulle fått sett det, men fikk det ikke inn i paint slik at dere fikk se det hele... :(