Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Tatt på senga!

Skrevet av Bernt Erik den 28 mars 2008 klokken 10:57

Det er søren meg moro å ta noen på senga. Kanskje ikke bokstavelig talt, men moro å kunne overraske den som minst venter det.

I går hadde jeg nok en spillrunde sammen med mine venner i Trønderbataljonen og på vår egen Battlefield 2142 server. Vi hadde bestemt oss for å trene litt til vi en vakker dag skal møte likesinnede i harde kamper i Battlefield 2142.

Vi var først tre stykker som spilte og koste oss godt. Vi spilte to mot en slik at den ene hadde store problemer med å ta oss ut. Jeg hadde nettopp tatt over et flagg sammen med min medspiller da jeg fant ut at jeg skulle bevege meg litt nærmere fiendebasen. Plutselig hører jeg min lagkammerat åpne ild mot fienden og jeg hører bannskap fra de to som skyter mot hverandre. Næmmen i svarte helvete da - det må da gå an å treffe. Jeg ler stille inne i meg, for nå skal jeg ut på et aldri så lite overraskelsesangrep.

Jeg smyger meg i rundt en liten omvei. Hører fortsatt at de skyter på hverandre. Hmm! Kanskje klarer jeg å ta ut den personen som ligger et lite stykke unna meg. Jeg løper noen meter og gjemmer bak noen konteinere som står fint til. Endelig kan jeg se fienden. Han ligger stille bak en mur like ved en bro. Det hadde vært moro å kunne knive denne personen, men det skal vel godt gjøres tenker jeg.

Sekundene går og jeg lister meg lett på tå og kommer nærmere og nærmere fienden som ligger der og aner fred og ingen fare. Jeg løper et par steg, for så å smyge meg bak en kasse som står like ved. Mens jeg forflytter meg nærmere og nærmere, tenker jeg - ikke se meg, ikke se meg, please ikke se meg...! Fortsatt er jeg ikke oppdaget og nå legger jeg meg den og kryper mot fienden. Nå er jeg kun et par meter fra fienden som fortsatt ikke har oppdaget meg. Jeg flytter meg stille som en mus og ber til høyere makter om ikke å bli oppdaget.

Nå ligger jeg en meter i fra fienden som fortsatt ikke har fått snerten av meg. Jeg humrer godt inne i meg og klarer nesten ikke å holde meg. Jeg sliter godt nå for ikke å røpe meg. Tårene triller nedover kinnene mens jeg vrir meg av spenning. Klarer jeg dette, kan jeg garantere en haug med bannskap og personen kommer til å bli veldig sinna.

Jeg drar frem kniven og er spent på om jeg blir oppdaga. Nei, ikke ennå heller. Så sveiper jeg over fienden med kniven og et hyl fyller ventriloen. Jeg klarte det. Jeg hadde klart å komme meg bak fienden uten at han hadde oppdaget meg og drept han med kniv. Jeg ler til tårene spretter, men personen jeg tok ut banner og kan ikke fatte hvordan jeg klarte dette. Det er første gangen jeg har klart dette på denne personen som i mine øyne er en meget god Battlefield 2142 spiller.

Dette beviser at jeg selv begynner å bli bedre i et spill som bare blir bedre og bedre. Jeg elsker Battlefield 2142 og ingen andre spill har klart å få så godt feste på meg som nettopp det spillet. Å ta noen på senga er noe av det artigste jeg vet og spesielt når jeg i tillegg vet at det vil komme noen kraftsalver fra de jeg tar ut, ja så lever jeg lenge på dette.

Har du opplevd det samme når du har spilt - virkelig tatt noen av dine fiender på senga med påfølgende bannskap? Selvsagt blir jeg selv tatt på senga noen ganger, men det er veldig moro å kunne svare på tiltale!