Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

MotorStorm: Pacific Rift - fete screens

Skrevet av Bernt Erik den 7 mai 2008 klokken 08:35

Selv om jeg ikke har en Playstation 3, så har jeg fått spilt Motorstorm en god del og for meg var spillet en meget fet opplevelse. Grafikken var detaljert og meget heftig. Gameplayet fungerte godt og alt i alt et stilig spill jeg selv ville ha brukt mange, mange timer på å spille om jeg hadde hatt en PS3.

At det ville komme en oppfølger lå i kortene nesten fra den dagen originalen ble lansert sammen med Playstation 3-maskinen. I dag har jeg fått inn en del nye skjermiser fra oppfølgeren MotorStorm: Pacific Rift. Skjermisene ser meget fete ut og jeg ser frem til nok en runde med vill, akrobatisk kjøring mens mine konkurrenter ser missunnlig på at jeg kjører forbi de.

Her er mer info jeg har fått fra utvikleren selv;
I det andre spillet i den brutale PLAYSTATION 3-racingserien forlater vi Monument Valley og drar til en øy i Stillehavet, full av tett jungel, sumper, høye fjell og rykende vulkaner. Men ikke la de vakre omgivelsene lure deg, den nye settingen er like farlig og uforutsigbar som førerne som deltar, og de kommer til å prøve å knuse, brenne og drukne deg i hver eneste sving.

Både omgivelsene og motstanderne er smartere og mer aggressive denne gangen, med forbedret kunstig intelligens. Det er 16 baner med forskjellige ruter å velge mellom, og du kan gi flatt jern med alle kjøretøyklassene fra det første spillet: ATV-er, rallybiler, buggyer, motorsykler, pickuper, offroadere og lastebiler, i tillegg til de nye monstertruckene som kan kjøre over alt som kommer i veien.

Spiller du mot andre spillere, blir det enda mer intenst. Kjør med 16 spillere på nettet eller 4 spillere med delt skjerm. Gjennomgående støtte for PLAYSTATION Network gir sofistikerte rangeringsmuligeter og topplister.

Det er brutalt, farlig, nådeløst og uforutsigbart og det er mer enn et spill - MotorStorm er en livsstil. Festivalen er tilbake denne høsten og lover å levere mer enn noen sinne før.

* Øya - et helt nytt, vakkert sted å grisekjøre.

* Dynamiske hendelser og uforutsigbare løpsforhold gjør hvert løp unikt.

* Konkurransekjøring på nettet for opp til 16 spillere, opp til 4 spillere med delt skjerm.

Dette får min munn til å løpe i vann og den 26. november er det klart for en ny runde Motorstorm. Gleder du deg like mye som meg, eller er det andre spill som heller frister mer?