Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Bernts Nyhetshjul 10. mai!

Skrevet av Bernt Erik den 10 mai 2008 klokken 11:23

Som dere vet har jeg opp igjennom min tid i Gamereactor vært en aktiv herremann og skrevet omtaler, beta-tester og ikke minst nyheter. Nå har jeg trått litt tilbake å sluppet til andre som gjør en fenomenal jobb å holde oss gamere oppdaterte på det som skjer i verden. Selvsagt er det mye som skjer som ikke en gang vi får med oss og derfor tenkte jeg nå å begynne med mitt eget lille nyhetshjul slik at dere lesere får i pose og sekk. Med det håper jeg dere setter pris på dette og hvis dere synes dette er noe å satse på, så vil jeg fortsette å skrive nyhetshjul i tiden fremover med blikk mot gamingverdens mange gullkorn som inne mellom dukker opp. Velbekomme!

Atari sliter fortsatt
Det er flere spillutviklere og spilldistributører som opp igjennom årene har måttet pakke sammen snippen og funnet på noe annet å gjøre. Ett av selskapene som sliter en del og som ikke klarer å få inn nok penger er det tidligere suksessrike selskapet Atari. Nylig ble de presset bort i fra børsen i USA (Nasdaq Stock Market) grunnet for liten verdi av selskapet. Allerede i fjor fikk Atari beskjed om å gjøre noe om de skulle beholde plassen sin på børsen, men dessverre har stortitler med høy inntjening uteblitt for selskapet noe som har ført til denne situasjonen. Jeg for min del håper det snur for Atari og at de snart kommer med storspill for eksempel som Test Drive Unlimited som solgte veldig godt for selskapet. Så nå vil tiden vise om Atari også før eller siden må ta hatten sin å gå fra sine lokaler.


Battlefield: Bad Company - Demo den 5. juni
Det er mange som venter spent på å få prøvd Battlefield: Bad Company. Den 5. juni er det så klart for både Playstation 3 og Xbox 360-eiere å kunne teste spillet før det lanseres den 26. juni. Demoen vil inneholde både single og multiplayer-spilling og i sistnevnte kan du spille brettene Gold Rush mode på kartet Oasis. Det spesielle med dette kommende Battlefield-spillet er at du har muligheten til å ødelegge så å si alt som finnes med i spillet. Over 90% kan ødelegges og dette gjør at krigen blir en god del annerledes, spesielt med at du nå ikke kan bruke bygninger m.m. å hjemme deg i for fienden. Et skudd med bombekasteren og du kan pulverisere bygningen eller det du måtte finne attraktivt å skyte på. Under beta-testen som nå har pågått en god stund, var det mange Battlefield-fans som hadde savnet conquest-moden og nylig kunne DICE annonsere at de vil legge til denne moden og gjøre spillet enda mer lik sine forgjengere. Med dette håper jeg nå at Battlefield: Bad Company blir en heildundrende opplevelse mange har ventet på.


Bus Simulator 2008
Det er mange som er fan av simulatorer og da jeg for en god stund siden skrev en blogg om Bus Simulator 2008, var det mange som kommenterte. Nå kan jeg friste disse interesserte med en aldri så liten demo av spillet og føler du trangen ta overhand, ja så er det bare å klikke seg inn på linken nedenfor og du kommer til en side som gir deg muligheten til å laste ned demoen; Bus Simulator 2008 - demo. Demoen er på 170MB. Det ferdige spillet vil inneholde 18 forskjellige ruter og 34 oppdrag i forskjellig vanskelighetsgrad. For suksess som bussjåfør, så må du selvsagt holde timeplanen på ruten din og transportere så mange passasjerer som mulig. Du må også kjøre fornuftig og unngå uaktsom kjøring. I spillet vil du finne 8 forskjellige bussmodeller og du kan hvis disse bussene blir kjedelige laste ned nye fra den offisielle nettsiden.

Her er innholdet i spillet:
• Huge and well detailed city model with traffic and pedestrians
• Different view modes including overhead and cockpit (driver)
• Different weather conditions and times of day
• Online score tables
• Easy to use interface
Spillet ble lansert den 9. mai og hvis du ønsker er det bare å søke det opp på nettet og kjøpe det i en utenlandsk nettbutikk, for dessverre blir ikke spillet lansert her til lands.

Ingen nye tilleggspakker til Command & Conquer 3
I et nylig intervju fortalte Command & Conquer executive producer Mike Verdu at Kane's Wrath vil bli den siste tilleggspakken til treeren. Skal jeg være helt ærlig tror jeg de kommer til å satse sine kloke hoder på det kommende FPS-spillet Tiberium som du kan lese mer om HER. Samtidig vil de legge alle kluter til for å bli ferdige med Red Alert 3 til rett tid som også er et spill som ser veldig lovende ut. Hva tror du - er det noen av disse spillene som du synes ser fete ut?


Race Driver: Grid - demo ute nå
Om du den siste tiden har fulgt med på mine blogger, har du kunnet lese om det kommende og meget heftige racingspillet Race Driver: Grid som Codemasters lanserer den 30. mai og for ikke mange timene siden ble en demo av spillet lagt opp på Xbox Live og nå kan de som eier en PC få sjansen til å prøve spillet før de kjøper det på lanseringsdagen. Klikk deg inn på linken og last ned demoen om du føler deg interessert: Race Driver: Grid - demo ute nå. Grafikkmotoren som er brukt i spillet er den samme som er brukt i Colin McRae: DiRT og det spillet hadde en knakende god grafikk i mine øyne. Derfor er undertegnende veldig spent på hvordan det ferdige spillet blir seende ut. Hva tror du?


Ny info om Spore og Mass Effects sjekkemetoder
Tidligere denne uken kunne vi rapportere at både Spore og Mass Effect ville bli sjekket ut hver tiende dag om spillet var valid. Det vil si at de som hadde en piratkopi ville ha slitt med å få kjørt spillet dersom ikke opplysningene stemte overens med originalen de kjøpte. I følge EA og Bioware ville en slik sjekk sørge for at pirater ikke like lett ville kunne kopiere spillet. Nå har begge selskaper gått bort fra dette etter meget stort press fra mange parter og vil på vanlig måte kjøre en normal sjekking slik man er vant med i dag. Om de taper salg på dette eller ikke, får vi vite når spillene lanseres (Spore) 4. september og (Mass Effect) 5. juni.


Trailer fra Burnout Paradise til PC
I går kunne fortelle deg en nyhet som ikke bare overrasket mange av dere lesere, men også meg at Burnout Paradise som det første Burnout-spillet også lanseres til PC. Jeg for min del fikk bakoversveis og lovpriste EA for denne avgjørelsen. For er det et spill jeg har spilt mye, så er det nettopp Burnout Paradise på Xbox 360-en min. Vi PC-eiere vil ikke kun få kjørt spillet i langt bedre oppløsning, men vi vil også få nye spillmoder samt utvidet online multiplayer features og community driven innhold. Hva mer kan vi ønske oss? Dessverre er det ikke blitt sagt noen lanseringsdato, men jeg våger å tro at spillet vil være ute på gata i løpet av oktober, november. Nedenfor kan du se den første skjermisen fra spillet og klikker du deg inn på linken kan du laste ned de to første trailerne fra PC-versjon av spillet: Burnout Paradise PC - gameplay trailer og Burnout Paradise PC - trailer .


Brothers in Arms: Hell's Highway - nye screens!
I dag har jeg vært så heldig og mottatt noen nye duggfriske skjermiser fra det kommende og meget etterlengtede Brothers in Arms: Hell's Highway som lanseres til PS3, Xbox 360 og PC den 28. august og skjermisene nedenfor får i alle fall siklet mitt til å løpe løpsk. Hva med deg?


Gran Turismo - et stort varemerke!
Som du sikkert har fått med deg er Gran Turismo-serien vært et av hovedmerkene til Sony opp igjennom årene. I dag har jeg fått en pressemelding som sier at spillserien siden det første ble lansert i desember 1997, har blitt sendt ut over 50 millioner enheter over hele verden. Dette er meget imponerende og jeg kan ikke få gratulert Sony nok for denne bragden. Med det kommende og meget stilige Gran Turismo 5 på trappene, så tror jeg dette tallet kommer til å stige betraktelig. Hipp, hipp hurra for Sony!


EA sikrer seg enda 1 billion dollar til oppkjøp av Take Two
For ikke så altfor lenge siden ble det kjent at EA mer enn gjerne ville ha kjøpt opp Take Two og i dag har jeg fått inn en melding som sier at giganten nå har sikret seg et meget stort og ufattelig beløp til et eventuelt oppkjøp av den andre giganten. EA har fått ordnet dette med bankene Morgan Stanley, BNP Paribas, The Bank of Nova Scotia og KeyBank National Association. Nylig sendte EA et bud på Take Two på svimlende 2 billioner dollar noe som Take Two ikke godtok. Tenker nå at summen må ytterligere opp etter at Grand Theft Auto IV har solgt for hele 500 millioner dollar fra spillet ble lansert den 29. april og frem til i dag. Bankenes tilbud går ut den 9. januar 2009, så EA har fortsatt litt tid på å få overtalt Take Two til å selge seg, noe mange ikke håper vil skje...

Dette var den siste nyheten i denne omgang av Bernts Nyhetshjul og håper at dere setter litt pris på dette, så kan det hende det kommer flere slike påfunn fra meg i tiden fremover.

Velbekomme!