Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jeg blir slått av sønnen min!

Skrevet av Bernt Erik den 17 juli 2008 klokken 15:45

Jepp, jeg er litt flau over tanken, men min sønn slår meg i Super Smash Bros Brawl. Jeg skulle kanskje ikke ha skrevet noe om det, men for å skryte han opp, så fant jeg ut at jeg skulle gjøre det likevel. Super Smash Bros Brawl er et kongespill spesielt med tanke på at man kan spille mot hverandre. Jeg elsker det selv om jeg noen ganger må se meg slått.

Markus har den fordelen at han kan spille mer enn meg og når jeg nå sitter på jobb, så spiller han det igjen. Så sitter han med tankene om å kunne knuse meg enda mer og når jeg sier at han ikke får spille (selvsagt på spøk) så smiler han bare lurt. Enn det? Å bli slått av sin syv år gammel sønn, nei dette er ikke rettferdig! Det spørs nok om at jeg bør legge av noen netter til hardtrening, for dette kan jeg ikke godta...

Ellers er jeg dypt imponert over spillet og karakteren som Daniel ga Super Smash Bros Brawl er det også verdt. Grafikken, detaljene, animasjonene, variasjonen, gameplayet og stemningen gjør at det hele pakkes inn i et klassikerstempel. I tillegg er det også utfordrende og krever en god del reaksjon og tankegang for å knekke de forskjellige (überkjente) figurene fra blant annet Nintendos verden. Jeg er blitt en meget stor fan av Wii-en og da etter spill som Super Mario Galaxy, Mario Kart, Super Smash Bros Brawl og ikke minst mitt nye (trenings)-spill Wii Fit (som krever sitt fra en stakkars herremann med pondus og kondisjon som en 80 år gammel gubbe).

Selv om Nintendo ikke overrasket noe særlig på årets E3, er jeg fortsatt imponert over måten Nintendo har klart å gjøre oss gamere så klistret til skjermene. Jeg elsker Wii-en og spill som Super Smash Bros Brawl gjør ikke effekten noe mindre.

Blir du slått av noen som er mindre enn deg - eller er du overlegen. Klarer du å få foreldrene dine til å spille eller synes de dette er noe tull?

PS! Favoritten til sønnen min er Link og Snake.