Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jeg er bortskjemt...!!!

Skrevet av Bernt Erik den 27 juli 2008 klokken 11:38

Jeg eller familien vår er veldig bortskjemt(e). Uten tvil! Da mange fikk høre at vi hadde et barn nummer fire på tur, trodde de ikke sine egne ører og tenkte at familien Bernt skulle få det hardt. Klart, det er nå bra aktivitet med å ha såpass mange barn og det krever litt. Men heldigvis har vi to som begynner å bli store, Silje (10 år) og Markus (7 år). De fikser så og si det meste selv. Emil (3 år) trenger litt hjelp fortsatt, mens Malin som nå er snart fire måneder trenger selvsagt å følges med til enhver tid.

I dag er det søndag og det alle sammen vil, er å sove utpå når det er helg. Dette har vi fra de tre-fire første ukene Malin kom til verden fått lov til. Utrolig, men sant! Malin er så skjønn. Hun sover fra vi legger henne ned rundt ni-ti tiden og frem til morgenen etter og da til mellom kl. 09:30-11:00. Hun har ikke vekket oss i det hele tatt om natten de siste månedene og vi kan sove alle sammen rolig og godt.

Alle spør seg da; Hva er oppskriften for å få et barn som Malin - som sover så godt om natten og kun skriker når hun skal ha mat?. Med det mener mange at vi er bortskjemte og jeg skal ærlig innrømme og si at vi er det. For det å kunne sove litt ut på i helgene er veldig godt og man blir som et nytt menneske. I dag er jeg i kjempeform og kunne ha løpt maraton, for med bortimot ti timer søvn, så er jeg i megaform - HERLIG!

Det største marerittet til mange småbarnsforeldre er nettopp nattevåk og vi har faktisk så og si på alle barna sluppet for dette. Selvsagt når barna blir syke, kan det hende vi foreldre må løpe litt om natten, men det skulle nå bare mangle. Samt at noen foreldre får barn med kolikk og dette fører til mange, mange måneder med nattevåk hvor barnet skriker en god del.

Nei - vi er bortskjemte og kan uten tvil skryte Malin opp i skyene over å sove så godt om natten fra vi legger henne ned og til hun våkner morgenen etter. Vi koser oss igjen som småbarnsforeldre og kan ikke tro at dette er mulig. Takk Malin!

Hvordan var dere da dere var små, sov dere mye eller holdt dere foreldrene deres våkne? Kjenner dere barn som ikke sover om natten?