Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Super Smash Bros Brawl rocket på Elkjøp!

Super Smash Bros Brawl rocket på Elkjøp!

Skrevet av Bernt Erik den 8 august 2008 klokken 15:21

Torsdag 7. august var dagen alle snakket om. Ikke bare fordi at den store Steinkjermartnan var sparket i gang, men også fordi at vi i Gamereactor skulle arrangere noen heftige spillturneringer i spill som Fifa 08, Super Smash Bros Brawl, Project Gotham Racing 4 samt et hemmelig spill som bare Kent Are (Kengro) var mann om å vite.

Vi visste at dette ville bli en veldig innholdsrik dag hvor både jubel, bannskap og trampeklapp skulle fylle lokalet til Elkjøp Stormarked på Steinkjer. Å arrangere et slikt arrangement på Steinkjermartnan er gunstig. Da vet man at gatene er fylt opp av flere tusen personer og at stemningen alltid er stor.

Vi kom på Elkjøp rundt klokken 11 og vi gjorde oss straks klar til eventet. Fra Snåsa dro vi fire personer - Kent Are, Raymond, Hågen og meg, mens fra Steinkjer møtte Kristoffer og Tommy opp. Alle sammen så nær som Hågen hadde på seg Gamereactors flotte t-skjorter. Denne gjengen vil gjennom en rekke andre event, være en del av Gamereactor og arrangere både her i nærområdet samt rundt vårt langstrakte land.

Den første turneringen hvor Tommy tok kontrollen var Fifa 08. Her meldte det på seg en haug med deltakere og både store og små kunne slå seg på brystet over å vunnet en viktig kamp mot den store premieposen vi hadde satt sammen. Jubel, litt banning og hyling fylte lokalet til Elkjøp gjennom kampene og vi heiet og terget deltakerne ettersom de vant eller tapte. Samtidig som Fifa 08-turneringen gikk av stabelen, fyrte Kristoffer opp den aller største turneringen på eventet, nemlig Super Smash Bros Brawl-turneringen. Her hadde en av deltakerne - Kage dratt ensærend etter sin egen Wii slik at man kunne velge så mange karakterer som mulig. Kampene i Super Smash Bros Brawl (SSB8) var intense og stemningen ble ikke noe mindre da den ene favoritten etter den andre ble slått ut.

Så fikk vi endelig kåret den første vinneren og her trakk Tommy det lengste strået og vant Fifa 08-turneringen, mens en liten stund etter var det klart for finalekampen i SSBB. Her møttes hele fire spillere og de kjempet om ære og berømmelse samt en fet premiepose. Kage var den som tilslutt vant den meget spennende kampen og etter noen avbitte negler var seieren et faktum. Kage kunne løfte hendene i været og trekke pusten godt inn etter å ha slått Olav, Stian og Snake. Velfortjent kunne Kristoffer overreke premieposen til Kage.

Den neste konkurransen som vi skulle kjøre var Project Gotham Racing 4. Her var det den med beste rundetid som vant. Kent Are hadde vært snill og plukket ut en "lett" bane. Man skulle kjøre en motorsykkel i tett regn, med andre ord en vanskelig oppgave. Den som kjørte best her var Tommy (igjen) og han kunne kassere inn nok en fet premiepose.

Tilslutt kjørte vi den hemmelige konkurransen. Kent Are valgte ut to personer som skulle konkurrer i Top Spin 3. De to personene var Lars og Olav. En rekke ganger ble Lars rundspilt og Olav kunne strekke hendene i været etter å ha knust Lars. Premien her var det Elkjøp som stod for og hadde plukket ut en tilbudskurv med mange spill hvor Olav med bind for øynene skulle plukke ut et spill. Vi andre gjorde hva vi kunne for at han skulle trekke ut barnespill, for det ville nok ikke ha blitt særlig godt mottatt. Etter å ha kjent på så og si alle spillene i kurven, fant Olav det spillet han ville ha, nemlig Xbox 360-spillet Prey. Olav var selvsagt fornøyd og takket for spillet.

Rundt klokken halv fem på ettermiddagen, var vi på tur hjem og alle var fornøyde over en meget innholdsrik og underholdende dag. Elkjøp på sin side var veldig godt fornøyde med dagen og det var hele tiden mye liv og røre i butikken. Jeg snakket med varehussjefen Magne og han kunne fortelle at dette måtte vi gjøre flere ganger, noe som vi var enige i. Elkjøp hadde også reklamert i Trønder-Avisa samt satt opp flotte plakater i butikken for eventet vårt.

Nå har vi vært en rekke ganger på Elkjøp og vi planlegger nå et kjempestort Battlefield: Bad Company party hvor vi skal sette opp åtte Xbox 360-maskiner hvor man deler inn i fire på hvert lag. Dette eventet håper jeg på å kunne arrangere i slutten av september og vil komme tilbake til dette ved en senere anledning. Vi vil også reklamere en del for eventet i god tid både lokalt og selvsagt via bloggen min.

Nå vil jeg gjerne takk Kent Are, Raymond, Kristoffer, Hågen, Tommy for at de var med som gode hjelper for Gamereactor. I tillegg vil jeg selvfølgelig takke våre sponsorer EA, Bergsala/Nintendo og Microsoft for premiene og en stor takk til Elkjøp som la alt til rette for eventet.

Jeg er kjempefornøyd over å kunne få presentert Gamereactor for enda flere og håper inderlig at de nå vil komme inn på nettsiden vår som aktive brukere.

Nedenfor kan du se noen bilder jeg har tatt fra arrangementet mens dere senere vil se bilder GR-fotografen Kristoffer har tatt!

HQ