Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Et annerledes LAN-party på gang - del 2

Skrevet av Bernt Erik den 10 august 2008 klokken 11:58

I kveld skal gjengen samles igjen for et nytt møte og her skal vi diskutere flere viktig ting som har med det kommende LAN-partyet å gjøre. For det første har flere personer meldt seg på som crew og for det andre har vi fått tak i en interessert person som vil lage nettsiden vår, nemlig Joachim Lunde. Han er kjempeflink med nettsider og jeg gleder meg som et lite barn til den blir ferdig om ikke så altfor lenge.

I tillegg har Richard Kristoffersen fått lagd logoen som også skal presenteres for styret og gleder meg til å høre synspunktene. Det viktigste med dette møtet er å få samlet oss for å få litt fortgang i ting og tang, for om i løpet av neste uke bør nettsiden være opp og jeg må ha fått sendt søknader til en rekke selskaper og kommunale organer. Det er ikke bare, bare det og håper at så mange som mulig synes at LAN-partyet er en god idè og ønsker å sponse oss. Mine håp ligger i Nord-Trøndelag Elverk, Snåsa Kommune, Sparebank 1, Øverbygg, Indre Namdal Regionråd, MOT, Lensmannen i Snåsa, Coop Mega, Byggmix med flere. Det er viktig med kapital og sponsing av utstyr, for da kan man bygge seg opp til mer enn bare LAN-partyer som vi også har i tankene.

Jeg kan i alle fall garantere et annerledes LAN-party enn det man er vant til og det vil kicke godt med de planene vi har. Videre i bloggserien min vil jeg røpe litt hva som vil skje samt hvilke planer vi har for de som deltar.

Det vil bli masse "spesielle" konkurranser med fete premier og det vil bli compoer i spill man aldri ville ha trodd var mulig på et LAN-party.

Men nok om det, i kveld er det møte. Gleder meg til å se hva vi kommer frem til og om vi får nye idèer på ting og tang vi skal ha med.

Hva med deg - ville du har deltatt i et LAN-party eller ville du ha meldt deg inn i crewet?

Å fått med så mange på bildet nedenfor hadde vært en drøm...