Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

BondeLANd - jenter påmeldt!

Skrevet av Bernt Erik den 24 september 2008 klokken 16:18

Jepp - etter å ha gått igjennom de som har meldt seg på, kan jeg se at noen jenter har også meldt seg på. Dette er gledelig med tanke på at vi satser en del på at jenter skal føle seg velkomne på BondeLANd.

Selvsagt har vi jo lagt opp en ekstra gulrot for jenter med å gi de adgang til halv pris. I tillegg vil vi også kjøre compoer kun for jenter hvor de vil ha muligheten til å stikke av med ganske så fete premier.

I dag har vi vært i kontakt med de tidligere driverne av Xenox (blant annet Per Lindseth og Frode Kvaran) som huset over 2000 deltakere og de er villige til å være med sammen med oss. Dette er gledelig for med deres erfaring tror jeg vi vil nå veldig langt.

Vi har også fått inn mer snacks fra Pan Vision og dette blir fordelt broderlig og søsterlig på deltakerne som kommer. Tusen hjertelig takk Ørjan og gjengen hos Pan Vision.

Hvis du nå ønsker å være med på vårt annerledes LAN-party, så gå inn på www.bondeland.org og bli en del av dette spektakulære arrangementet!

Velkommen skal du være!