Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Window Vista - velfungerende eller ikke?

Skrevet av Bernt Erik den 3 oktober 2008 klokken 10:26

Da har jeg hatt Windows Vista inn på PC-en min en tre ukers tid og jeg må ærlig innrømme at all skepsisen jeg hadde nå er gjort til skamme. Dere skal bare tro meg at jeg var veldig skeptisk til å legge inn Vista i stedet for min trofaste XP, men nå en stund etter skiftet er jeg rimelig godt fornøyd med operativsystemet.

Den første tiden etter å ha lagt inn vista var det enormt mye oppdateringer som skulle inn og jeg satt lenge å grublet på når oppdateringene skulle bli ferdig. For med en 2Mbit linje tar det evigheter å laste ned disse oppdateringer.

Nå etter tre ukers bruk er jeg veldig fornøyd og det er godt å se at Windows Vista fungerer godt for meg. Jeg har ikke hatt nevnverdige problemer og maskinen er meget stabil, den har en god del flere funksjoner som jeg setter pris på. Alt i alt fungerer faktisk Vista veldig godt i forhold til hva jeg i grunnen hadde trodd. For mange av mine gamer-kompiser har sagt at jeg måtte holde meg unne Vista, for den ville skape en rekke problemer for meg. Hittil har jeg ikke hatt noen problemer, så har jeg noe i vente som jeg kanskje ikke har opplevd?

Hvilket operativsystem bruker du? Holder du deg til XP eller har du tatt steget til Windows Vista? Har du hatt noen problemer med noen av disse operativsystemen?