Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Foredrag om spill på skolen!

Skrevet av Bernt Erik den 11 november 2008 klokken 09:35

For et par dager siden ble jeg kontaktet av Bernt F. Mølnvik. Han jobber som lærer på Grong Vidergående Skole og i den forbindelse ble jeg spurt om å holde foredrag om spillenes utvikling, hvordan skrive anmeldelser og hva som gjør at spill har fått dagens status. Jeg gleder meg stort og jeg har gjort dette før. Da ble det så populært at de som egentlig var ferdige for dagen ble sittende igjen å høre på det jeg hadde å fortelle.

Fredag 21. november er satt av og jeg skal møte på skolen til 08:30. Da skal jeg stå å messe om spill i to økter. Må si jeg gleder meg allerede og har så smått begynt å legge en plan på hva jeg skal snakke om. Har også samlet sammen noen skjermiser samt et par trailere som jeg skal presentere. Med det vil elevene kunne se hvordan utviklingen har gått fra det første spillet og frem til i dag.

Jeg har også tenkt å kjøre et par spørrekonkurranser hvor elevene kan vinne noen enkle premier. Dette for å se hva gjengen har lært av foredraget mitt. For i etterkant skal de jobbe en del med det jeg har preket om. Målet deres er å ta for seg et spill og skrive en anmeldelse om det.

Så nå er det ikke lenge til det bærer i vei til nok en foredragsdag og jeg ser frem til å snakke om det jeg kan mest om - nemlig spill. Det blir moro å se hva elevene fra før av kan og regner nok med at det er en del som sikkert også spiller. Håper på å få til en bra stemning hvor elevene er aktive.

Ellers håper jeg med denne økten å få flere til å lese Gamereactor og kanskje komme inn på nettsiden vår og bli faste brukere!

Hva med dere - har dere hatt noe om spill på skolen?

Hvor mange av dere har opplevd at skolen har hindret dere i å gå på spesielle nettsider - tenker da spesielt på bildet nedenfor?