Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Drivstoffprisen som overrasket!

Skrevet av Bernt Erik den 6 februar 2009 klokken 13:58

Om mandager er vi så heldige her på Snåsa at Statoil setter ned prisen på drivstoff. Mange benytter seg av dette og nå sist mandag ble mange virkelig overumplet over en pris som slo knockout på oss. På reklameskiltet til Statoil stod prisen 8.78 og lyste med all sin kraft. Jeg kunne ikke tro det jeg så. For normalt den siste tiden har prisen ligget på mellom 10-12 kroner.

Det ble etter hvert lange køer de få timene tilbudet varte hos Statoil-stasjonen. Kanskje var det noen som benyttet sjansen til å ha med seg en ekstra tank å fylle opp.

At det er dyrt å kjøre bil med drivstoffpriser som har vært på opp i 15 kroner, er ikke noen tvil, men når prisen plutselig som lyn i fra klar himmel befinner seg nede på 8.78, ja så er det ikke å vente at man får bakoversveis. Håper på flere slike opplevelser i tiden fremover selv om jeg dessverre tror det blir lang tid til neste runde med en slik lav pris.

Hvordan er dristoffprisene der du bor - har det vært så lave som her på Snåsa eller var det bare vi som fikk en gavepakke av de sjeldne?