Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Verdensrekordforsøk med Harry Potter!

Skrevet av Bernt Erik den 1 juli 2009 klokken 12:36

Gamereactor har den glede å ønske alle velkommen til verdensrekordforsøk. Den 17. juli har som mange kanskje vet, Harry Potter og Halvblodsprinsen kinopremiere. I den forbindelse skal jeg i Gamereactor og Wonderland Events arrangere et verdensrekord forsøk. Målet er å sette rekord i flest mulig i Harry Potter kostyme på en Harry Potter premiere, samt det jobbes med å få til en rekord hvor vi skal finne den kjappeste til (med et sopelime mellom føttene) å løpe 50 meter i Harry Potter kostyme.

I tillegg skal vi sette en uoffisiell rekord hvor målet er å få så mange som mulig i/uten Harry Potter kostyme til å spille det siste Harry Potter spillet på en Harry Potter filmpremiere. Her vil vi sette opp fire konsoller hvor alle som ønsker kan prøve ut spillet.

Når det gjelder premier, jobbes det med å skaffe signerte plakater samt masse annet snacks med Harry Potter som tema. Vi jobber også med å få inn en del lokale sponsorer som blir med på premiedrysset.

I tillegg til disse rekordforsøkene vil vi blant annet ha flere Harry Potter Quiz-er, en konkurranse i samarbeid med kiosken på kinoen, samt masse annet som tas på sparket.

Om du er en stor fan eller ikke, kom å bli med på årets happening på Steinkjer hvor dere blant annet treffer meg fra Gamereactor (med Harry Potter kostyme) samt de andre i Wonderland Events.

Hvor skjer det?
Steinkjer Kino på Dampsaga Kulturhus

Når?
17. juli

-> Vi ønsker velkommen og kjører opp et par små konkurranser

Første forestilling kl. 15:00
-> verdensrekordforsøk, diverse aktiviteter, og premieutdelinger.

Andre forestilling kl. 18:30
-> Diverse små konkurranser med premiering

Tredje forestilling kl. 21:30


Hva skjer?
Verdensrekordforsøk, masse konkurranser, kostymeball med premie til beste konstyme, prøv spillet Harry Potter og Halvblodsprinsen til forskjellige konsoller, samt tonnevis med premier i forskjellige kategorier.

Har du ikke noen andre planer den 17. juli, så kom en tur til Steinkjer og bli med på noe stort og som det eneste i verden - tenk deg det!