Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Gamereactor på tur ...igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 31 juli 2009 klokken 11:33

For to dager siden ble jeg oppringt av en kompis. Han er butikksjef på Elkjøp Stormarked Steinkjer og lurte på om vi kunne skape litt liv og røre i butikken den 7. august. Klart det, sa jeg og tenkte at dette er kjempegod reklame for Gamereactor. Hvorfor 7. august? Den dagen er Steinkjermartnan i gang og man forventer et besøk på rundt 30 000 mennesker i løpet av dagene martnan pågår. Selv vet jeg hvor mye folk en slik martna trekker og har i en rekke anledninger vært salgsmann via min tidligerer jobb i GPSbutikken.

Hva skal vi så gjøre på den dagen? Målet er å arrangere diverse store og små konkurranser samt reklamere for Gamereactor. Med meg har jeg også representanter fra Wonderland Events og de vil hjelpe til med kjøringen av diverse spillkonkurranser.

Hvilke spill kjøres under eventet? Det kommer til å bli Buzz til Playstation 3, Fifa på Xbox 360, bilspill, sport, Mario Kart til Wii samt konkurranser i andre forskjellige spill. Noe tar vi på sparket, mens noen planlegger vi slik at det blir en turnering ut av det.

Selv er jeg spent, med så mye folk som kommer på martnan, så vet jeg dette vil bli moro og vi får reklamert for Gamereactor.

Hvem kommer fra Gamereactor? Jeg kommer i alle fall, Kengro (moderatorsjef) kommer, Tommy Andre Aalberg kommer (hjelper), Joacim Lunde (Wonderland Events) samt noen til. Vi skal lage liv og røre og skape stor stemning i butikken. I tillegg vil jeg lage en enkel quiz om Gamereactor hvor det vil bli fine premier.

Gigabyte har sponset et par stilige og kvalitetsskjorter i premie med Gamereactor-logoen som dere også kan vinne, i tillegg til spill og hardware.

Med andre ord, om du bor i nærheten av Steinkjer, så ta turen innom da vel og bli en del av opplegget vårt.

Sted: Elkjøp Stormarked Steinkjer
Når: Fredag 7. august under martnan
Tid: Fra kl. 10:30 og utover til nærmere 15:00
Hva Skjer: Masse konkurranser med fete premier samt en egen Gamereactor Quiz

Med det vil jeg ønske alle sammen hjertelig velkommen og håper på at vi kan bidra med stor stemning i god Gamereactorånd!