Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

En meget travel hverdag og endelig helg!

Skrevet av Bernt Erik den 19 september 2009 klokken 08:35

Selv prøver jeg å sove så lenge som mulig, men med barn i huset hender det at man må opp tidlig. I dag stod jeg opp kl. 07:45 og måtte hjelpe sønnen med Wii-en slik at han fikk spille litt Mario Kart. Han får spill til de andre barna står opp.

Ellers har det vært en meget travel tid på jobben og har fått gjort mye bra for Gamereactor. Det er en herlig tid og mye som skjer. Mange store spill som kommer, finanskrisen avtar og annonsørene har mer penger å rutte med og ingenting er bedre enn det.

Nå er det ikke lenge til Hellfragger LAN åpner dørene i Charlottenlund Trondheim og dit skal jeg å lage en reportasje samt ta noen bilder. Jeg gleder meg til det og blir spennende å se stemningen der -> les mer om LAN-et her; http://www.hellfragger.no/ ... Med andre ord, så kommer Gamereactor til bartebyen mellom 16.-18. oktober - kommer du?

Nå er det endelig helg og jeg skal bruke så mye tid som går an sammen med familien selv om jeg har andre ting som også må gjøres. Helgen er herlig og ikke minst hellig. Skal se om vi får til en spillkveld sammen med barna igjen. Legger ned de to minste og lar de tå største være oppe slik at vi kan spille mot /sammen med hverandre på Wii-en eller Playstation 2-maskinen. Da går det som oftest i Mario Kart eller Buzz.

Hva med deg - hva bedriver du i helgene? Lite som mulig eller har du timeplanen fylt opp?

Nedenfor ser dere et gammelt bilde av der jeg jobber om dagene - det vil si mitt kontor!