Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jeg ber om tilgivelse...!

Skrevet av Bernt Erik den 17 november 2009 klokken 23:23

Med denne bloggen vil jeg be om en aldri så liten tilgivelse. Jeg har vært slapp i det siste og ikke vært så aktiv på bloggfronten. Selv om det kanskje ikke er noen unskyldning, så har det vært utrolig travelt i det siste med veldig mye å gjøre. For som dere sikkert vet, nærmer det seg jul og vårt siste magasin i år kommer straks ut på gata.

Tiden har blitt brukt til å få inn annonsører til bladet og nettsiden, hjelpe Jon Cato & co og skaffe premier til vår meget populære julekalender samt ringe mine kunder. Tiden flyr av gårde og en uke er ikke lengre en uke føler jeg. Har sendt haugvis av søknader om å få innvilget 48 timers døgn uten hell. Nå er det søren meg ikke lenge til jul heller og mot jul går dagene bare enda fortere.

Jeg lover å skrive litt flere blogger enn det jeg har gjort i det siste, for selv om det har skjedd mye, så har det ikke vært tid til overs. Jeg håper dere tilgir meg for det og lover å komme sterkt tilbake nå når det siste magasinet er i trykken om ikke mange timene. Inntil da så takker jeg for at dere i alle fall skriver mange og gode blogger.