Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

De vanskelige julegavene!

Skrevet av Bernt Erik den 27 november 2009 klokken 10:39

Nå er vi snart inne i den store julemåneden og mange store og små gleder seg til jul. Selv er jeg som et lite barn når det gjelder julen og gleder meg stort. Selvsagt er det moro å få gaver, men det artigste jeg vet er å gi gaver og se reaksjonene når f.eks. mine barn åpner gavene. Det er øyeblikk som faktisk kan få tårer til å renne. For den entusiasmen som man opplever de få timene på julaften, den er verdt utrolig mye i mine øyne.

Selv handler jeg litt julegaver nå og da og prøver å være ferdig i god tid, men inne mellom hender det at de siste gavene blir kjøpt inn noen dager før julen ringes inn. Selvsagt vil jeg være ferdig før den tid, men sånn går det altså ikke alle gangene. I stedet for å krype meg til nærmeste kjøpesenter, kanskje jeg heller burde bestille julegavene over nettet?

I en undersøkelse kommer det frem at det høyst sannsynlig blir satt ny rekord i kjøp av julegaver online i år og at flere og flere bruker PC-en på å handle gavene.

Hva med deg - kommer du til å handle julegaver over nett eller må du som mange andre ned i butikken for å handle? Når handler du julegavene? Er du som meg og handler julegave når det gjenstår mindre enn en uke før jul eller er du ute i god tid?