Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Status eller nerd?

Skrevet av Bernt Erik den 8 januar 2010 klokken 12:42

I de siste årene har spillindustrien vokst enormt og stadig flere og flere kan beskrive seg som gamere. Dette skjer også mer og mer med jenter som finner veien til konsollene og PC-en. Vi er med andre ord kommet til et veiskifte hvor alle aldre og uansett kjønn spiller.

Dette er noe spillselskapene kan nyte godt av med større og større inntekter. Det blir solgt konsoller som aldri før og PC-en holder stand når det kommer til spilling. Det er artig å se at så vel som gamle personer som små barn gleder seg med å spille.

Det er mange "gamere" som har en eller flere konsoller i huset samt PC og noen spørs seg om dette er en form for status eller om man er totalt nerd som har alle disse konsollene. For ikke bare koster konsollene, spillene koster også en god del og med tanke på alle de store spillene som kommer i år, blir det vanskelig for mange å velge hvilke spill som skal kjøpes til hvilken konsoll.

Hvordan er det med deg? Er du en av de som har flere konsoller som du kan nyte eller fokuserer du kun på èn? Føler du deg som en nerd når du snakker med andre eller havner de også i samme bås?

Selv har jeg PS2, PSP, DS, Wii, Xbox 360 og selvsagt en skikkelig gamingPC. Her hos meg blir alle konsollene flittig brukt og det er som oftest krangel over hvem som skal spille og hva som skal spilles.

Nedenfor ser dere et "gammelt" bilde av kontoret mitt