Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Hadde besøk av en jobbskygge i dag!

Skrevet av Bernt Erik den 26 mai 2010 klokken 16:05

Det er tradisjon tro at når våren kommer, så får jeg besøk av jobbskygger. Artig er det i alle fall og jeg har hørt at det er kniving om hvem som komme til meg på skolen.

I dag var det Øystein Øien som ble den heldige og som troppet opp på mitt lille kontor klokken 10 i dag. Han var veldig spent før dagene i dag. Han hadde gjort klar noen spørsmål som jeg måtte svare på om jobben jeg gjør i Gamereactor. Jeg har jo som mange av dere vet, jobbet lenge i Gamereactor og er den i Norge som har jobbet lengst her. Jeg har opplevd mye moro og dette var noe jeg selvsagt fortalte om. Øystein skrev som bare det på sin bærbare PC og han skulle egentlig skrive 150 ord, men det ble mye lengre.

Han fikk se meg ringe en haug med telefoner, legge opp konkurranser samt sjekke ut mailer og sende tilbud. Mange av de som kommer til meg som jobbskygger tror jeg sitter dagen lang og spiller. Det gjør jeg ikke og spillingen må vente til kvelden kommer. Så den myten ble gjort kål på for han skulle fortelle det til sine venner og ikke minst faren sin som trodde at jeg ikke gjorde annet enn å spille.

Da klokken passerte 13 var han på tur ut døren og takket pent for at han fikk komme. Av meg fikk han noe småtteri samt en Gamereactor Sweat Shirt fra Gigabyte. Han ble kjempeglad for det og sa at dagen her hadde gåt veldig fort og var veldig interessant.

Selv syntes jeg dette var moro og det er godt å se at flere og flere nå får opp øynene for at jeg ikke sitter spiller hele tiden, men gjør mye annet "fornuftig".

Nedenfor ser dere et bilde jeg tok av Øystein Øien som går i åttende klasse ved Snåsa Ungdomskole.