Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Sommer ikke for lam flest!

Skrevet av Bernt Erik den 25 august 2010 klokken 15:27

At vi har hatt et strålende vær her i på Snåsa i Nord-Trøndelag i sommer kan jeg vel ikke si. For det har vært veldig variert med litt av hvert på menyen. Værgudene har til tider øst ned med nedbør og Thor har ridd mang en gang over himmelen med bulder og brak mens lynene har danset over himmelvelvingen. Nå som sommeren er på hell, så kan vi vel i grunnen beskrive sommeren her på Snåsa som normal.

I flere år nå har vi hatt fine somrer med den ene varmerekorden etter den andre og da er det lett og se på årets sommer som dårlig selv om den er normal.

Da vi kom kjørende på Vekseth som ligger rett ved innkjøringen til Snåsa ved E6, så oppdaget vi se et lam som i aller høyeste grad kunne ha tenkt seg bedre vær. For midt i den verste regnskuren fant lammet ut at det var bedre å stå under tak og stablet seg på føttene til busskuret som står der. Fornuftig syntes vi og tok bildet.

Hvordan har sommeren vært hos dere? Har dere fått badet mye eller for den saks skyld kost dere godt i solen? Kanskje har dere også regnet ned slik vi har gjort her på Snåsa i perioder?