Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Mine siste store bragder!

Skrevet av Bernt Erik den 29 september 2010 klokken 11:54

For noen av dere er dette kanskje ikke så store bragder, men for meg så er det definitivt det. For nylig gjennomførte jeg Mafia II og StarCraft II: Wings of Liberty. Det er ikke hver dag jeg gjennomfører spill (bruker lang tid) og spesielt ikke i de siste måneder hvor tiden har vært knapp og jeg har hatt veldig mye å gjøre. Derfor er jeg litt i fyr og flamme for disse bragdene.

Spillet Mafia II er og blir et godt spill synes jeg. Det har en sjarm man sjelden finner i spill (kan sammenlignes med Bioshock-serien). De grafiske detaljene, musikken og ikke minst historien er utrolig bra i spillet. En annen ting jeg ble ganske så innbitt på var å finne alle Playboy-magasinene samt Wanted-posterne. Det gikk med en del tid og jeg har fortsatt ikke klart å finne alt ennå, så jeg vurderer faktisk å spillet gjennom Mafia II en gang til (hvis jeg får tid).

StarCraft II: Wings of Liberty er uten tvil årets beste strategispill (selv om jeg ikke skal glemme Civilization V som har blitt lansert). Blizzard er konger når det kommer til RTS-spill og jeg digger måten de forteller historien i sine spill. Jeg har til og med spilt en del online noe som har medført til mange spennende kamper. Når jeg spiller slike spill, liker best å bygge meg opp først før jeg sender kaskader med styrker mot fienden, men når man spiller online mot andre er det ikke alltid at denne taktikken fungerer særlig bra og jeg blir overrumplet og til slutt må se mitt imperium blir lagt i grus.

Hva med deg - har du gjennomført noen spill i det siste og hvasynes du blant annet om Mafia II og StarCraft II: Wings of Liberty?

<i>Heldigvis ble jeg ikke tatt så ofte av politiet, men de slet litt med meg og mine skytegale kompanjonger...