Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

PS3 innomhus - bedre sent enn aldri!

Skrevet av Bernt Erik den 10 oktober 2010 klokken 11:12

Jeg har fått mange spørsmål på hvorfor jeg ikke har hatt PS3 i samlingen av konsoller og mange har trodd at jeg har vært en fanboy og ikke ville ha PS3. At jeg skulle være en fanboy, er å få en elefant til å klatre i stige. Selvsagt er jeg ikke det. Selv om jeg kanskje liker best å spille mine spill på PC-en, så er jeg også veldig glad i mine konsoller og bruker en god del tid sammen med familie og venner. Da spiller vi enten på Wii-en, Xbox 360-en eller nå altså PS3-en.

Av spill som da velges blir det spill man kan spille flere sammen og det er moro å kunne se ansiktsuttrykkene når jeg f.eks. knuser de i ModNation Racers eller Mario Kart (selv om jeg blir knust av Emil i sistnevnte).

Etter å ha brukt PS3-en en god del er jeg nå veldig godt fornøyd med den og innrømmer at maskinen er veldig heftig. Har spilt mange fete spill i det siste og spesielt godt synes jeg FIFA 11 var. Nå gleder jeg meg til Pro Evolution Soccer 2011. Senere skal jeg spille Enslaved og gleder meg som et lite barn til det. Spillet ser tøft ut med sine flotte omgivelser. Er veldig spent på hvordan kontrolleren i spillet er. For skal jeg være helt ærlig er jeg ikke så altfor god med en gamepad mellom hendene. Da er jeg desto bedre spiller med mus og tastatur. Om det er på grunn av jeg begynner å bli gammel innen gamet vites ikke, men jeg ser ut som en hodeløs høne når jeg spiller med en gamepad og da spesielt i skytespill.

Ellers synes jeg fortsatt at spillutviklere er for slappe til å ha med splitscreen-muligheter i sine spill. Hadde vært tøft med det i f.eks. F1 2010. Tenk deg splitscreen i Need for Speed: Hot Pursuit 2 - det hadde vært herlig det.

Ellers synes jeg mulighetene i PS3-en er gode og jeg ser frem til å bruke mer tid på konsollen utover høsten og vinteren.

Hvilke konsoller har du og hva liker du best å spille på om du har en favorittkonsoll?

Griller kanskje ikke pølser på PS3-en min, men kanskje kan noen av mine venner føler seg grillet...