Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jeg må bare beklage...!

Skrevet av Bernt Erik den 16 januar 2011 klokken 13:05

Dessverre har jeg hatt forferdelig travelt de siste ukene og det har medørt i en heller laber tilvekst av nye blogger fra denne kanten. Dette må jeg bare beklage og jeg skal prøve å gjøre noe med det hvor jeg kjører i gang en ny blogg som denne gangen omhandler sport og idrett. For er det noe som opptar flesteparten av befolkningen her i Norge, så er det sport av ett eller annet slaget. Selv liker jeg å se på mange typer idretter og spesielt når ting som fotball, håndball, hopp, langrenn, sykling, badminton vises på TV-en, spisser interessen seg hos meg. Selv har jeg drevet med mye da jeg var yngre og elsket å sparke fotball og spille badminton. Dette var mine beste idretter hvor jeg blant annet flere år var med på A-laget her på Snåsa samt var toppskorer her i kommunen i noen år på rad. Badminton ble jeg kretsmester i og drev selv Snåsa Badmintonklubb med over 70 medlemmer på det meste.

I dag er jeg ikke så aktiv og er med på fotballtrening en gang i uka. Tiden strekker ikke til. Har også blitt spurt om å starte opp Snåsa Badmintonklubb igjen, men vi får se med tiden. For interessen for denne idretten er overraskende stor her.

På TV-en kan jeg fort benke meg til om det er sport som presenteres og selvsagt om ingen andre har lagt beslag på TV-en vår. For med seks i familien, blir det ikke så altfor mye tid på hver.

Hva med deg? Er du aktiv med i noen idrett og i så fall hva er den beste idretten din? Hva liker du best å se på TV?

Nedenfor ser dere et bilde av datteren min Silje og sitt lag som var med NTE Cup på Steinkjer i fjor sommer.