Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spillekspert for NTB!

Skrevet av Bernt Erik den 4 februar 2011 klokken 22:38

Jeg har lang fartstid i spillverdenen og har gjort veldig mye både på godt og vondt. Det har blitt mange sene kvelder og mye jobbing siden jeg startet i Gamereactor våren 2001. Det har vært en fin tid og fått utrettet mye for denne siden både som skribent og annonseselger. Med over 15 000 publiserte tekster, haugvis av forumkommentarer og en god del blogger (mistet tellingen), så er det en fryd å kunne si at jeg har viet mye av min tid til Gamereactor. I tillegg har jeg fått min egen brevkasse hvor man kan stille meg spørsmål om det som omhandler barne og familiespill - GRPlay.no

Jeg har også mange jern i ilden og jobber med å holde foredrag for barnehager, barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, høyskoler og sist men ikke minst, jeg har blitt spurt av Helse Midt-Norge om å holde foredrag om spilling med tanke på positive og negative sider med den og hva som finnes på markedet av spill og konsoller.

Jeg arrangerer datapartyer, spillevents m.m. og prøver å gjøre så mye jeg kan for å underholde spillNorge. For to uker siden fikk jeg en meget interessant telefon. Det var faktisk en person fra NTB (Norsk Telegram Byrå) som ringte og de lurte på om de kunne få et intervju med meg. Jeg svarte selvsagt ja til det og følte meg svært beæret å bli spurt. Er det noe jeg kan så er det spesielt barne og familiespill hvor jeg stort sett har testet ut det som finnes. Derfor mente de at jeg var rett person til rett sted og med det ble jeg en spillekspert for NTB.

I dag begynte fruktene av intervjuet å komme frem i media og i den forbindelse har noen av mine venner funnet noen linker. Om du ønsker å vite hva jeg sa i intervjuet, så er det bare å klikke på linkene nedenfor. God lesing!

SB.no

Oblad.no

Nå håper jeg at med dette kan bidra enda mer til å gjøre spillNorge et bedre sted for oss gamere og som gjerne vil bruke litt tid på å spille!