Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Så skjer det igjen...!

Skrevet av Bernt Erik den 11 mars 2011 klokken 14:13

Huff, jeg blir helt matt i kroppen med tanke på de enorme kreftene som settes i sving når moder natur slår seg på vranga. Vi mennesker er lite verdt for å si det slik og kan ikke annet enn å be om at det må gå bra.

Nå har det altså skjedd igjen. Et kraftig jordskejlv har rystet Japan og landet har erklært atomkrise. Selve jordskjelvet gjorde ikke så kjempestor skade, men tsunamien som kom i etterkant av skjelvet er det som kan sørge for at på tisusenvis av mennesker kanskje er døde eller dør. I tillegg er det sendt ut tsnuamivasel rundt hele Stillehavet og store bølger forventes å slå innover land mange steder.

Vi mennesker kan ikke annet enn å gjøre det beste ut av det og tilpasse oss de vorldsomme kreftene som er i gang. Hjelpe hverandre.

Er det noe jeg er redd for kan ødelegge verden slik vi kjenner den så er det ikke klimakrisen, men andre faktorer som nettopp jordskjelv, kraftige vulkanutbrudd (Yellowstone m.fl.), Meteornedslag av skikkelig størrelse og sist men ikke minst megakraftige utbrudd fra solen som kan sende oss tilbake til steinalderen igjen. Dette er det som bekymrer meg når det kommer til menneskets eksistens her på jorden.

Nei, vi mennesker er uten tvil sårbare ovenfor slike katastrofer og vi må bare innse at vi har lite å stille opp mot slike katastrofer inntreffer.

Leste et innlegg på en side at nå er dommedagen snart her og i 2012 er det bare å pakke sneppen og håpe på overlevelse, for da kommer dommedagen. Selvsagt tror jeg ikke på dette, men når man ser på hva som "kan" skje, så vet man at noe som ligner dommedag før eller senere kan komme for dage og da er det bare å be til høyere makter om at det skal gå bra for en...

Hva tror du er den største faren for oss som lever på jorda? Er du bekymret eller tenker du bare at det er lite vi kan gjøre fra eller til og man må leve livet til det fulle?

Bildet nedenfor viser en av de store farene i mine øyne og som kan fucke opp ganske godt!