Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Stor dag for spillgeniet!

Skrevet av Bernt Erik den 9 juni 2011 klokken 11:07

I dag er det bursdag i heimen. For seks år siden kom Emil til verden. Han hadde det travelt og ambulansen med madammen kom ikke lengre enn til Følling før Emil ville ut. Jeg kjørte etter, men en annen vei og fikk aldri med meg fødselen til Emil. Da jeg kom frem til sykehuset, fikk jeg se den nydeligste lille gutten ligge ved siden av mor. Det var en herlig tid jeg unner dere alle. Nyfødte barn er noe av det beste som finnes. Vet ikke hvor mange gledestårer jeg har sluppet de første timene etter fødsel med å bære de små knøttene, men det er mange.

Så i dag er altså Emil seks år. Det skal feires ute i det flotte været sammen med familie og venner. Vi gleder oss stort og madammen har lagd en stilig dragekake som Emil ønsket seg. Bursdagsselskapet er ikke før i kveld, men jeg har en del ting som må gjøres før vi kan rope HIPP, HIPP HURRA for Emil!

GRATULERER MED DAGEN EMIL!

Ellers har jeg som mange av dere andre fulgt med på E3-messen med vid åpne øyne og skal jeg være helt ærlig så er jeg rimelig fornøyd. Spesielt med tanke på mange fete spill som kommer og sist men ikke minst Battlefield 3 og Call of Duty: Modern Warfare 3. Begge disse spillene ser sinnsyke ut og jeg gleder meg stort til jeg kan sette platene inn i DVD-rommen min!

Er litt skuffet over både Sony og Microsoft og hadde en forhåpning at MS kanskje skulle annonsere oppfølgeren til Xbox 360, men den gang ei. Nintendo var det selskapet som imponerte meg mest og jeg skal ærlig innrømme å si at jeg er meget spent på Wii U og alt som hører til. For meg og min familie tror jeg dette kan bli en unik maskin på mange måter. Når det gjelder kontrolleren med skjermen er jeg litt skeptisk til hvordan små barnehender takler den.

Hva synes du om årets E3 og var det ting du savnet og hadde håpet på å få høre mer om, eller var E3 akkurat slik du hadde håpet?

Nedenfor ser dere et bilde med Emil da han fylte fem år hvor han stolt viser frem Super Mario Galaxy 2 som han for lengst har gjennomført.