Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spill jeg venter på - Del 1

Skrevet av Bernt Erik den 17 juli 2011 klokken 12:42

2011 er et stort spillår for meg og mange store titler blir lansert. Høsten kommer til å bli meget travel og fritiden kommer virkelig å bli satt på en real prøve.

Det er som sagt flere spill jeg gleder meg stort til og et av spillene er (ikke overraskende) Battlefield 3. For meg virker spillet til å bli det beste i denne populære serien og det med en flunkende ny grafikkmotor, nye muligheter og Battlelog som gjør at jeg har full kontroll på mine stats og ikke minst venner som spiller spillet. En annen ting jeg har savnet i blant annet Battlefield: Bad Company 2, er å kunne legge seg pannekakeflat. Som sniper er dette en viktig del for å kunne holde seg skjult for fienden.

Som nevnt tidligere, så blir vi presentert for en helt ny grafikkmotor i Battlefield 3 og denne kommer til å skinne som en diamant. I følge DICE vil vi oppleve et spill vi ikke har sett makan til grafisk og dette gjør at jeg selvsagt gleder meg enda mer til spillet lanseres til PC og konsoll 25. oktober.

Før den tid, skal det spilles beta og det er ikke mer enn et par måneder til det skjer. Mange har spurt hvorfor jeg liker Battlefield-serien bedre enn f.eks. Call of Duty og da har jeg svart at jeg liker spesielt godt lagspilldelen i Battlefield-serien som jeg synes er bedre enn i CoD.

Høsten for meg kommer til å bli unik spillmessig og jeg gleder meg som et lite barn som venter på julenissen skal komme.

Gleder du deg til Battlefield 3 og til hvilket format skal du kjøpe spillet? Er det andre spill du heller gleder deg mer til enn Battlefield 3.