Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Når jeg ser på deg, så minner det meg...

Skrevet av Bernt Erik den 26 august 2011 klokken 11:30

..om at det er lemmenår i år! Dette er i alle fall noe jeg har sett eller hørt, men husker ikke i hvilken sammenheng.

I år er det mange trøndere som har fått med seg at det er lemmenår og dette er noe vi som har katter har fått føle med. Sist lørdag samlet nemlig kattene våre opp 31 lemmen på plenen og hvor de lekte med disse hissige dyrene. Uansett hvor du går så hører du pipelyder og rasling i gresset, så at det er mye lemmen er det ikken oe tvil i nei.

Du har sikkert hørt om at Lemmen blir så sinte at de sprekker. Dette stemmer nok ikke helt, men de kan bli så sinte at de dør på grunn av det. Et lemmen er ikke det beste kattene setter tennene i og leker mer med dyret enn å nyte smaken av det. Har dog lagt merke til en ting, de spiser utrolig nok hodet ført og lar resten av kroppen ligge. Om hodet smaker bedre vet jeg ikke, men slik er det nå her i gården.

For ikke mange minuttene, kom den ene katten inn med et lemmen på kontoret mitt. Til slutt hørte jeg det begynte å knase og da satt katten og spiste opp hodet til lemmenet som lå like nedenfor kontorstolen. Æsj! Gjett om det lemmenet fikk seg en tur ut i skogen igjen. Hater lemmen og spesielt når det blir så store mengder av disse hæslige dyrene. Før jeg skrev denne bloggen har jeg vært og plukket opp fem døde lemmen som har blitt tatt med inn i huset, usj!

Er det mye lemmen der du bor og har du noen historier som du har opplevd med disse hissige skapningene?