Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Helt vilt...!

Skrevet av Bernt Erik den 8 september 2011 klokken 10:57

I går kveld opplevde jeg noe stort og som for meg gjør at jeg vet hvorfor jeg holder foredrag om spill til foreldre. Jeg har brukt litt tid på å få satt sammen et foredrag hvor det har blitt noen kvelder meg jobbing i stedet for spilling. Til tider følte jeg at jeg kanskje preiket for mye til de fremmøtte, men etter å ha hørt tilbakemeldingene, så er jeg i himmelriket. For med stående applaus fra alle som kom, ble jeg møtt med meget varme ord etter fordraget. Dette gir med enda mer gnist til å fortsette jobben og informere spillnorge om hva som finnes av spill, muligheter, positivt, negativt og hva foreldre skal gjøre for at barna skal få en mest mulig sunn oppvekst med spilling. For spilling er sunt om man legger til rette for dette og her gjelder det som mamma eller pappa og være engasjert i det barnet/ungdommen gjør på fritiden om det idrett, musikk eller spilling.

Jo mer tid vi som foreldre bruker på dette, jo bedre forhold og åpenhet får vi til våre unge og håpefulle. Dette var i alle fall konklusjonen etter foredraget mitt i går kveld. Fikk også høre at jeg var en pioneer innenfor fagfeltet og at det dessverre finnes alt for få personer som vet såpass mye om dette temaet som meg og slike ting varmer en rett til hjerterota.

Så med Gamereactor-skjorta stod jeg der foran de fremmøte og holdt et foredrag som strakk seg til å vare i over to timer. Jeg fikk høre mange synspunkter, problemstillinger fra mange og dette skapte igjen diskusjoner over hva som er sunt og ikke når det kommer til spilling. For min sin del var dette en unik opplevelse hvor jeg fikk lært hvordan mange andre foreldre opplever problematikken med at barn/unge spiller spill på fritiden. Dette foredraget skal jeg ta med meg videre og perfeksjonere det enda mer, for i mine øyne er det fortsatt rom for forbedring på enkelte punkter.

Takk til alle de som møtte opp og jeg lover å komme tilbake igjen ved en senere anledning, for spillverden og utviklingen står ikke stille og det skjer hele tiden fremdrift som gjør at vi som foreldre må passe på å følge med i det som skjer i den teknologiske verden innenfor spill og underholdning.

Ville du ha hørt på et foredrag om spill om du hadde fått muligheten på din skole?