Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

La meg få presentere den intime tingen..

Skrevet av Bernt Erik den 14 september 2011 klokken 22:18

...nemlig kontorstolen min. Jeg for min del er ikke kravstor til ting jeg jobber med, så fremt det fungerer. Om det er PC-en, spilldippeduttene eller hva det ellers måtte være. Jeg har alltid tilpasset med omgivelsene og brukt hjelpemidlene på best mulig måte uten å klage.

Selvsagt når tingene ikke fungerer, har det kommet mang en glose som ikke egner seg på trykk, men i det store og det hele klager jeg sjelden.

I dag tenkte jeg skulle presentere en av tingene mine som har vært med meg i tykt og tynt. Faktisk er det noe jeg har arvet fra mine avdøde besteforeldre og som har fulgt med meg opp i gjennom årene.

La meg få presentere kontorstolen min. Den er spinkel med enkle ben a stål. Putene er belagt med blå plast hvor ryggen har fått seg en rift. Stolen min er lett å flytte på og er ganske smal slik at stumpen min akkurat får plass. I lengden kan jeg føle litt plastsmak i baken, men stort sett sitter jeg her på den i timesvis mens jeg febrilsk prøver å få inn noen annonsekroner til Gamereactor, skriver blogger, spiller og planlegger spillforedrag.

Selvsagt sitter jeg på denne stolen som mange sikkert ville ha kvittet seg med for lengst, men min tilknytning til den har ført meg og denne "kompisen" veldig nært og båndene i mellom oss kan ikke brytes, selv om jeg har fått tilbud om den ene behaglige stolen etter den andre.

Som dere også har fått med dere, så er ikke kontoret mitt særlig stort og det krever at mine jobbredskaper heller ikke tar opp plassen min. Når det kommer til kontorstolen min, så er den i fin størrelse og jeg kan forflytte den nær sagt hvor jeg måtte ønske uten å være redd for å stenge meg inne eller å få klaustrofobiske tendenser. Jeg er glad i kompisen min og håper på å få mange år sammen.

Hva med dere - hvor sitter dere for det meste når dere jobber eller spiller? Er jeg alene om å ha en så enkel stol å sitte på?