Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Spill jeg virkelig venter på...!

Skrevet av Bernt Erik den 15 september 2011 klokken 10:04

Det kommer mange spill utover høsten som for lengst har fanget oppmerksomheten min og et av spillene som jeg har skrevet om tidligere er Battlefield 3. Dette spillet har jeg ventet lenge på og helt siden jeg sluttet å spille toeren.

I dag er det ikke Battlefield 3 som fanger mitt fokus, men derimot Need for Speed: The Run. For etter å ha sett utallige med trailere og en haug med skjermiser er jeg ikke i tvil om at dette kan bli et meget spennende bilspill i Need for Speed-serien. Spesielt med tanke på at grafikkmotoren som ligger til grunn. For her kan Electronic Arts skryte av at DICE bruker sin Frostbite 2.0 (som brukes i Battlefield 3).

Husker du Out Run? I det spillet kjørte du etappe for etappe gjennom USA og hvor landskapet etter hvor langt du kjørte forandret seg. I Need for Speed: The Run, så er det litt samme prinsipp. For jo lengre du kommer i spillet, jo mer forandrer omgivelsene seg. Her skal du faktisk kjøre fra vest til øst i USA og du vil oppleve mange kjente landemerker gjennom "turen" din.

En annen ting jeg har lagt merke til når jeg har sett trailerne, er måten du som spiller blir fanget inn i en kompleks historie. For ikke bare har Electronic Arts satset mye på kjøringen, men de har også satt sammen en spennende historie hvor intriger, politijakter med biler og helikoptere, løp samt massive ødeleggelser i omgivelsene, setter deg som fører på store prøver.

Selv har jeg vært en stor fan av Need for Speed-serien helt siden det første ble lansert i 1994 som et MS-DOS spill og har helt siden da vært min aller størte bilspillserie. Så da er det kanskje ikke så merkelig at jeg gleder meg til Need for Speed: The Run som slippes for salg den 17. november.

Er du en av de som gleder deg til dette spillet eller er det andre spill som fanger ditt fokus nå i høst og vinter? Hva tror du blir den beste spillopplevelsen med Need for Speed: The Run?