Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Wrææææææl!

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2011 klokken 11:25

Ja ja, så var man søren meg et år eldre. Selv om årene går sabla fort og man føler det ikke var lenge siden man spiste kalkun til nyttårsmiddag, så kan man ikke legge skjul på at året som har gått har vært veldig innholdsrikt. Mye har skjedd på godt og vondt og man har måtte takle både medgang og motgang. Det beste er at man hele tiden blir en erfaring rikere og dette hjelper på den videre ferden mot en bedre ukjent og forhåpentligvis bedre fremtid.

Som jeg sa tidligere på telefon til en person jeg snaket med i går, så det finnes IKKE ting som er umulig, men kun utfordringer og det gjelder å ta disse på best mulig måte når de dukker opp. Jeg blir ofte spurt om hjelpe om noen sliter og det liker jeg godt, for med å engasjere personen man snakker med, får man tankene på noe mer positivt og det er nettopp det som er det viktigste i livet, nemlig å være positiv og tenke på de muligheter som dukker opp.

Nå er altså et år godt og jeg har blitt et år eldre. Selv føler jeg meg heldigvis ung til sinns og kan like gjerne snakke med ungdom som med voksne, for alle er så ulike og nettopp dette gjør oss så unike. Nå som det er skrevet, så er det bare å ta det på strak arm og erkjenne at man har blitt et år eldre.

Kos dere godt alle sammen!

Kaken jeg fikk av Ann Helen for to år siden!