Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Alene...igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 9 mars 2012 klokken 17:00

Å være alene er noe ingen ønsker å være, men dessverre gjennom livet er man det og spesielt om man har tilbrakt mye av sin tid sammen med noen og plutselig blir alene er veldig kjedelig. Jeg er person som ikke liker å være alene og er veldig glad for å ha noen rundt meg hele tiden.

En låt som nå klatrer fort oppover på hitlistene i Europa og som ikke skulle forundre meg vil dukke opp på hitlistene her i Norge er låten jeg nå hører på med Alyssa Reid ft. Jump Smokers og har fått tittelen "Alone Again". Noen vil nok nikke gjenkjennende når de hører låten for den er bygd på klassikerlåten fra 90-tallet "Alone" med Heart. En låt som ligger høyt oppe på listen over mest hørte låter hos meg.

Ikke å vente at jeg også da liker denne låten med Alyssa Reid. Blir spennende å se om denne låten før eller siden blir å finne på norske hitlister. Hva tror du?

Alyssa Reid ft. Jump Smokers - Alone again

Har du hørt denne låten og hva synes du? Hvilken musikk hører du på for tiden? Legg opp link til den musikken du hører på for tiden da vel!